Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τραγούδησαν για τον Αλέξανδρο οι μαθητές των Λυκείων της Πτολεμαΐδας

Τραγούδησαν για τον Αλέξανδρο οι μαθητές των Λυκείων της Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email 

      Μουσική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στον μικρό Αλέξανδρο, πραγματοποίησαν το Σάββατο 27-1-2018  το απόγευμα στο κτίριο  του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας οι μαθητές του 1ου, 2ου, 3ου και Μουσικού Λυκείου Πτολεμαΐδας.

Στην κατάμεστη από κόσμο  αίθουσα οι εκπρόσωποι των μαθητών ευχαρίστησαν όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τη στήριξη της προσπάθειας του  Αλέξανδρου Μελισσινού να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Αρωγοί στην πρωτοβουλία των παιδιών στάθηκαν οι Καθηγητές τους , οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων ,αλλά και ο Ποντιακός Σύλλογος ο Γραμματέας του οποίου Παντελής Μανουσαρίδης επεσήμανε ότι η αίθουσα θα διατίθεται  για κάθε ανάλογη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης .

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα  παιδιά για την ευαισθησία τους να βοηθήσουν τον συνομήλικό τους, καθώς και για το προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με πράσινο υδρογόνο η θέρμανση σπιτιών στη Σκωτία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με υδρογόνο που θα παράγεται χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές θα θερμανθούν 300 σπίτια στη Σκωτία στο πλαίσιο μιας πολιτικής ...