Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Τουρνουά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Τουρνουά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας διοργάνωσε αθλητικούς αγώνες στην μνήμην και προς

τιμήν των

1)  Νατάσας Κωνσταντινίδου – Τσιάρα ( μέλους του Δ.Σ και ταμία του ομίλου μας ) και

2)  Θεόδωρου Παπαδόπουλου ( ενός εκ των προπονητών του ομίλου μας ) οι οποίοι απεβίωσαν το έτος 2014 .

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 90 αθλητές από τους συλλόγους αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας και πραγματοποιήθηκαν  στα δύο εξωτερικά γήπεδα στην οδό Μικράς Ασίας (τέρμα).

IMG_6073 IMG_6069

Πολλοί αθλητές, μέλη, φίλοι , και το κοινό της πόλης μας τίμησαν με την παρουσία τους τις παραπάνω αθλητικές μας εκδηλώσεις.

Οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο και το ευχάριστο είναι ότι επικράτησαν πολύ καλές καιρικές συνθήκες που βοήθησαν και τον κόσμο να το παρακολουθήσει.

DSC05373

Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας μας δήλωσε «Πραγματοποιήσαμε αυτό το τουρνουά στη μνήμη 2 μελών του συλλόγου που απεβίωσαν μέσα στο 2014. Θέλουμε να το καθιερώσουμε αλλά αυτό θα το δούμε στη πορεία.

Χωρίς τίτλο Χωρίς τίτλο 3

Το ευχάριστο που θέλω να δηλώσω είναι ότι επιτέλους υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο για την αποπεράτωση των 8 εξωτερικών γηπέδων δίπλα από το μπαλόνι. Η συμφωνία είναι για 8 μήνες αλλά ελπίζουμε να είναι πιο σύντομη.

Ο Όμιλος μας βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και αυτή τη στιγμή έχουμε 120 αθλητές από τους οποίους οι 38 ανήκουν στο αγωνιστικό τμήμα, δηλαδή παίρνουν μέρος σε αγώνες.

Τα γήπεδα που βρίσκονται μέσα στο μπαλόνι μας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο αφού μπορούν να γίνονται προπονήσεις με όλες τις συνθήκες, ενώ ενθαρρυντικό είναι ότι έχουμε και 3 προπονητές που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα οι 2 είναι και από την Πτολεμαΐδα, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά.

Πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά να ολοκληρώσουμε το αθλητικό μας κέντρο μετά από μια προσπάθεια ετών στην οποία συναντήσαμε πάρα πολλές δυσκολίες.

Το κέντρο είναι ένα κόσμημα για όλη τη Δυτική Μακεδονία και θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο αφού πληρούν τις προδιαγραφές.

Στο τένις μπορούν να έρθουν παιδάκια και από την ηλικία των 5 ετών και καλώ τους γονείς να τα φέρουν να γνωρίσουν το άθλημα.

Θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να βρούμε και μια συνεργασία με τα αστικά έτσι ώστε να λυθεί και το πρόβλημα της μεταφοράς.

Το κέντρο θα είναι το μοναδικό που θα διαθέτει 8 ανοικτά και 2 κλειστά γήπεδα και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε όλα τα αθλήματα που έχουν σχέση με ρακέτα και μπαλάκι».

 

Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι μπορούν και άτομα που δεν ανήκουν στο σύλλογο να πηγαίνουν να παίζουν τένις (ώρα κοινού) αρκεί να έρχονται σε επικοινωνία με τους προπονητές για τις ελεύθερες ώρες και μέρες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.