Αρχική > Slider > Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» αναφορικά με τις οικονομικές εξελίξεις στη ΔΕΗ ζητώντας εν όψει εκλογών από όλους τους υποψηφίους να πάρουν θέση για το ξεπούλημα των Μονάδων

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» αναφορικά με τις οικονομικές εξελίξεις στη ΔΕΗ ζητώντας εν όψει εκλογών από όλους τους υποψηφίους να πάρουν θέση για το ξεπούλημα των Μονάδων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το ξεπούλημα Μονάδων της ΔΕΗ και τα οικονομικά της βρέθηκαν   στο επίκεντρο και του σημερινού Δ.Σ. του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ , που συνεδρίασε παράλληλα με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ.

     Αναφερόμενος στη διαδικασία ο Πρόεδρος Μόσχος Μόσχου εξέφρασε την ανησυχία του

αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Επιχείρηση , τονίζοντας ότι στα πλαίσια της συνεδρίασης του Δ.Σ. εκτός από τη γενική ενημέρωση ,  θα αποφασιστεί και ο σχεδιασμός των αντιδράσεων εργαζομένων και τοπικής κοινωνίας , για τα σοβαρά ενεργειακά θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

     «Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τη ΔΕΗ , που με τη σημερινή ανακοίνωση των οικονομικών προβλημάτων της , θα βρεθεί δυστυχώς σε ακόμα πιο δεινή θέση.  Το συνδικάτο παρακολουθεί το θέμα του ξεπουλήματος και ενόψει εκλογών ζητά από όλους τους υποψηφίους να καταθέσουν τις θέσεις τους» επεσήμανε Ο Γ. Γραμματέας του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» Αθανάσιος Μάστορας.


Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου