Αρχική > Προτάσεις > Το Vodafone TV και τα κανάλια Disney φέρνουν τους «Πιτζαμοήρωες» στην Αθήνα!

Το Vodafone TV και τα κανάλια Disney φέρνουν τους «Πιτζαμοήρωες» στην Αθήνα!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου οι ήρωες της αγαπημένης μας παιδικής σειράς «Ήρωες με Πιτζάμες» (PJ Masks) έρχονται στο κατάστημα Vodafone του The Mall Athens για να γνωρίσουν τους μικρούς τους θαυμαστές και να απολαύσουν μαζί τους παιχνίδια και δραστηριότητες μαζί τους

Οι αγαπημένοι μας φίλοι, οι ακούραστοι ήρωες με τις μάσκες που δε σταματούν ποτέ να μας προστατεύουν και να γεμίζουν τις ημέρες μας με συναρπαστικές περιπέτειες, έρχονται για να γνωριστούμε από κοντά. Ο Cat boy, ο Gecko και η Owlette αφήνουν, λοιπόν, για λίγο τις αποστολές τους, και μεταφέρουν τη δράση τους στο The Mall Athens. Έτσι, όλοι οι επισκέπτες του καταστήματος Vodafone θα μπορούν να τους γνωρίσουν την Παρασκευή 27/09 από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 αλλά και το Σάββατο από τις 12.00 μέχρι τις 20.00, να ενημερωθούν για τα νέα επεισόδια της σειράς που παίζουν ήδη στο κανάλι Disney Junior στο Vodafone TV και να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα και μεγάλες εκπλήξεις!

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο και είναι ανοιχτή για όλους. Για τις δύο ημέρες οι μικροί μας φίλοι που θα επισκεφτούν με τις οικογένειές τους το κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens θα μπορούν να συμμετάσχουν στον «Στίβο με Εμπόδια των PJ Masks», ενώ θα μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ζωντανά με τους ήρωες της σειράς και να συμμετέχουν στην αποστολή τους. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν στο ειδικά κατασκευασμένο «Σταθμό Καλλιτεχνίας » και να σχεδιάσουν τον αγαπημένο PJ Mask ήρωα στο πρόσωπο τους.

Λίγα λόγια για τη σειρά:
Από το 2015 που ξεκίνησαν οι «Ήρωες με Πιτζάμες» έγιναν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων με μεγάλη απήχηση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας σε όλο τον κόσμο. Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς προβάλλεται στο κανάλι Disney Junior, με επεισόδια να παίζουν καθημερινά στις 19.00 το απόγευμα, ενώ οι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, σε αποκλειστικότητα κάποια επεισόδια του 3ου κύκλου, στο On Demand τμήμα της υπηρεσίας, στην ειδική θεματική κατηγορία PJ Masks On Demand.

Σύνοψη:
Ήρθε η στιγμή να γίνεις Ήρωας! Τρία παιδιά, ο Κόνορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια, πρέπει να σώσουν την μέρα από μία σειρά νέων κακοποιών που προσπαθούν να προκαλέσουν χάος στην πόλη! Με τη σούπερ δεξιοτεχνία του, ο PJ Robot ξεκλειδώνει νέες δυνάμεις για τους ήρωες και μαζί ξεκινούν την αποστολή τους για να σώσουν την ημέρα από τους κακούς της νύχτας μέσα από περιπέτειες στην πόλη και πέρα!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Bottega: Εκλεκτός καφές κάθε πρωί, συνοδεία σπιτικών cookies, ΤΩΡΑ με ένα τηλέφωνο στο χώρο σου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ξυπνάς το πρωί και χρειάζεσαι να πεις έναν ποιοτικό καφέ; Το BOTTEGA στην Πτολεμαΐδα, σου έχει τη λύση. ...