Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το ΣΤΙΓΜΑ 18/11 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Το ΣΤΙΓΜΑ 18/11 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

  • Είναι αλήθεια πως υπάρχουν αρκετοί που γκρινιάζουν, ανάμεσα σε αυτούς που στήριξαν την σημερινή προεκλογική διαδικασία. Πολλοί από αυτούς, δικαιολογημένα. Μεταξύ αυτών, και ο Λύσανδρος Μεταξάς, του οποίου η τοποθέτηση κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε. Ο νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον Γιώργο Κασαπίδη, έστειλε σαφές μήνυμα με το άρθρο που υπέγραψε σχετικά με τη διαχείριση που κάνει η Περιφερειακή Αρχή σε φλέγοντα ζητήματα των επαγγελματιών.

 

  • Η ανθρωποφαγία καλά κρατεί. Ένα έγγραφο του Διοικητή του Μποδοσάκειου που επισημαίνει τις ενδεχόμενες διοικητικές κυρώσεις στο προσωπικό του Νοσοκομείου που δεν τηρεί τα μέτρα, ήταν αρκετό για να πέσουν να τον φάνε.

 

  • Εκτενής η κουβέντα που έγινε στο διαδίκτυο. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι έπεσαν να τον φάνε, λέγοντας ότι απειλεί τους γιατρούς(!). Ευτυχώς υπήρξαν ψύχραιμες φωνές στο Νοσοκομείο από όλους τους πολιτικούς χώρους, που τον υπερασπίστηκαν.

 

  • Και μια και λέμε για το Μποδοσάκειο, αξίζει να θυμίσουμε ότι περιμένουμε να γίνει νέο έργο για τον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου προς το Νοσοκομείο, τον οποίο φιλοδοξούμε να χρηματοδοτήσουμε μέσω της Περιφέρειας. Αναμένουμε.

 

  • Σιγά-σιγά μαθαίνουμε, πως πολλοί από τους επαγγελματίες της περιοχής, λειτουργούν ηλεκτρονικό κατάστημα (E-SHOP). Κάποιοι από αυτούς, αθόρυβα, έχοντας πελάτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Ρωτήστε τους τοπικούς εμπόρους πριν κάνετε τις αγορές σας από το διαδίκτυο. Έχουν κάνει πολύ μεγάλα βήματα, και ίσως μέσα στον κακό χαμό που υπάρχει, αυτή να είναι μια αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον.

 

  • Δεν μας τα λέει καλά η Κυβέρνηση με τα φωτοβολταϊκά. Ο Σύλλογος Επενδυτών Φωτοβολταϊκών Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας με παρέμβαση του, αναφέρει πως στις εξαγγελίες του Υπουργού Ενέργειας για την «αντιμετώπιση του ελλείμματος του ΕΛΑΠΕ»,  γίνεται αναφορά για μια νέα έκτακτη εισφορά 6% η οποία ανοίγει το δρόμο για νέες περικοπές στις εγγυημένες τιμές και τα επόμενα χρόνια. Μα πραγματικά, γίνεται να ισχύσει αυτό για τη Δυτική Μακεδονία;

 

  • Πήξαμε στους συμβολισμούς για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Και στις φωτογραφίες στα social media. Δεν καταλαβαίνουν τα κόμματα, πως αν καθόταν σπίτι φέτος, η στάση που θα δείξουν θα είναι πιο ώριμη; Πορείες και στεφάνια εν μέσω πανδημίας; Δεν έχουν συναίσθηση; Μετά αναρωτιούνται γιατί η κοινωνία αποστρέφεται τα κόμματα.

 

  • Καιρό έχουμε να κάνουμε εκλογές. Όλες οι εκλογικές διαδικασίες (συλλόγων, φορέων κλπ) πήγαν πίσω. Ελπίζοντας να λήξει η περίοδος των υγειονομικών μέτρων, οι ποδοσφαιρόφιλοι ήδη διαμορφώνουν το σκηνικό που θα προκύψει μετά τις επικείμενες εκλογές για της ΕΠΣ Κοζάνης. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ηλίας Κωνσταντινίδης(καρδιολόγος): «Καλούμαστε όλοι οι ιδιώτες γιατροί να στηρίξουμε το ΕΣΥ- Η ιστορία θα μας κρίνει»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε πριν λίγο, ο γνωστός καρδιολόγος της Κοζάνης, Ηλίας Κωνσταντινίδης, ο οποίος με ...