Αρχική > Παραπολιτικά > ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 17/02 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 17/02 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Καταψηφίστηκε και πάλι, για δεύτερη φορά, ο προϋπολογισμός του 2021 για το ΕΒΕ Κοζάνης. Ο Νίκος Σαρρής απομονωμένος αναγκάστηκε να δεχθεί άλλη μία ήττα σε ψηφοφορία. Τα κάστανα από τη φωτιά θα βγάλει ο Γιάννης Μητλιάγκας, ο οποίος ανέλαβε να καταρτίσει νέο σχέδιο προϋπολογισμού, το οποίο θα μπορούσε να εγκρίνει η πλειοψηφία.

 

Πάντως το σίριαλ στο Επιμελητήριο, στο οποίο, υπάρχει και δεν υπάρχει Πρόεδρος, αναμένεται να λήξει εντός του μήνα. Η τελική ημερομηνία εκδίκασης της εκλογικής διαφοράς ορίστηκε στις 26 Φεβρουαρίου. Ίσως η απόφαση αυτή να είναι η αφορμή να «σηκωθεί» από την καρέκλα ο απομονωμένος πρόεδρος που στηρίζεται μόνο από τα 4 από τα 21 μέλη (!) του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ο Γιώργος Κασαπίδης πλήρωσε ….τη νύφη, για τη μη ενημέρωση των πολιτών για τις αποφάσεις Χαρδαλιά. Ο Περιφερειάρχης βγήκε στην τηλεόραση το μεσημέρι του Σαββάτου, και έδωσε την «εξήγηση» του Υπουργού. Μπορεί να αναδείχθηκε η επιτυχία του να είναι ο μοναδικός Δυτικομακεδόνας πολιτικός που κατάφερε να μιλήσει με τον Χαρδαλιά, δυστυχώς όμως δέχθηκε τα βέλη των χρηστών του διαδικτύου. Δικαίως ή αδίκως, δέχτηκε αρκετές εκατοντάδες σχόλια αυστηρής κριτικής από αγανακτισμένους πολίτες της Εορδαίας.

 

Πάντως η Εορδαία χαλάρωσε. Δεν εμφανίζει νέα κρούσματα. Τα 1 ή 2 νέα κρούσματα κάθε μέρα, δείχνουν ότι μάλλον καθαρίσαμε. Χαρακτηριστικό είναι το ότι την Κυριακή η Εορδαία είχε μηδέν κρούσματα. Το τέλος του λοντάνουν είναι κοντά; Θα δείξει.

 

Αρκετοί είναι πλέον και οι απλοί πολίτες, που δημοσιοποιούν τον προβληματισμό τους, γα το αν μπορεί η Ελλάδα να απεξαρτηθεί από το λιγνίτη ως το 2028. Με φόντο φυσικά, το ότι οι λιγνιτικές μονάδες δούλευαν όλες στο κόκκινο για να ανταπεξέλθει στην κακοκαιρία η ελληνική ηλεκτροπαραγωγή.

 

Κόντρα σε όλους και σε όλα ο Λάζαρος Μαλούτας, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θέλει να επιβάλλει τη βούληση του για θετική γνωμοδότηση του Δήμου Κοζάνης για τα φωτοβολταϊκά. Δεν δίνει σημασία ούτε στις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών κοινοτήτων, της αντιπολίτευσης, αλλά και των συμβούλων της ίδιας της παράταξης του, κάποιοι εκ των οποίων ψηφίζουν αρνητικά στις εισηγήσεις του Δημάρχου.

 

Πολύς ο λόγος για το έργο χρωματισμού του Μποδοσάκειου. Γεφύρι της Άρτας το είπαν κάποιοι. Αρχίζει επιτέλους μετά από χρόνια, μέσω έργου που είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Αναμένεται σε 6 μήνες να έρθει σε πέρας.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έπεσαν από ύψος 80μ.- Τραγικό δυστύχημα στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου για 2 εργολαβικούς εργαζόμενους

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ένας Έλληνας 45 ετών με καταγωγή από τη Φλώρινα και ένας Βούλγαρος 42 ετών είναι οι νεκροί εργαζόμενοι ...