Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Το «πάρκινγκ φορτηγών» της Β. Σοφίας στην Πτολεμαΐδα

Το «πάρκινγκ φορτηγών» της Β. Σοφίας στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Παζάρι σήμερα Τετάρτη, βγήκαμε και κάναμε τα ψώνια μας στη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας. Μόλις τελειώσαμε, είπαμε να πιούμε έναν καφέ. Τι το θέλαμε…
Τουλάχιστον δέκα φορτηγά, ήρθαν στο «πάρκινγκ της Β.Σοφίας», καβάλησαν το πεζοδρόμιο, πάρκαραν, και έκαναν τις φορτοεκφορτώσεις τους.
Θόρυβος, καυσαέρια, κυκλοφοριακή επιβάρυνση και μποτιλιάρισμα τις ώρες αιχμής, φθορά στο κράσπεδο του πεζοδρομίου που «καβαλιέται», αισθητική ρύπανση σε αυτούς που προσπαθούν να απολαύσουν τον καφέ τους και την πόλη τους ανάμεσα στα φορτηγά.
Δεν είναι μοναδικό φαινόμενο, κάθε μέρα το ίδιο συμβαίνει. Έτσι έμαθαν οι οδηγοί, έτσι κάνουν. Δεν τους κατηγορούμε άλλωστε, τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί, στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.
Δεν θα πούμε εμείς τι πρέπει να γίνει, δεν είμαστε ειδικοί άλλωστε. Αλλά έρχεται κάποια στιγμή, που πρέπει να μπουν κανόνες. Και αφού μπουν κανόνες, όσοι δεν αποκτήσουν τη νοοτροπία του σεβασμού των κανόνων, να υποστούν και τις κυρώσεις. 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΟΠΕΚΕΠΕ Δυτ. Μακεδονίας: Από την Κοζάνη στα Κομνηνά

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Θετικότατη εντύπωση προκαλεί, η είδηση της – επικείμενης – μεταφοράς, των περιφερειακών υπηρεσιών του  ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών ...