Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το όμορφο βίντεο με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Δήμο Γρεβενών

Το όμορφο βίντεο με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Δήμο Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

&;

 

Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, ο Δήμος Γρεβενών αναβιώνει φέτος τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα διαδικτυακά ανταποκρινόμενος στα υγειονομικά μέτρα που είναι σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

Αφουγκραζόμενοι την εσωτερική μας ανάγκη για τον εορτασμό των παραδοσιακών μας εθίμων που προαναγγέλλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, σας παρουσιάζουμε ένα εορταστικό βίντεο με μαγνητοσκοπημένο οπτικοακουστικό υλικό που μας έστειλαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες από το σπίτι και με ασφάλεια.

Τα «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα του Δήμου Γρεβενών» περιλαμβάνουν το παραδοσιακό “Καλήν Εσπέραν Άρχοντες” που το τραγουδά η 10χρονη Μαρίλια, μαθήτρια της Ε΄ Τάξης του Δημοτικού, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα “Ποντιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων” που τα ερμηνεύει με τη συνοδεία λύρας ο 19χρονος συντοπίτης μας μουσικός κ.Μάριος Παυλίδης, φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Δήμος Γρεβενών οφείλει να εκφράσει ολόθερμα τις ευχαριστίες του στους δυο νεαρούς συνδημότες μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του συμβολικού αυτού εορταστικού βίντεο, στέλνοντας παράλληλα σε όλες τις Γρεβενιώτισσες και σε όλους τους Γρεβενιώτες τις πιο εγκάρδιες ευχές του για Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έκκληση της Μητρόπολης για αίμα γιὰ τὸν π.Ἰγνάτιο που νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Φλώρινα 6.3.2021 ΕΚΚΛΗΣΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολι Φλωρίνης, Πρεσπῶν καὶ Ἑορδαίας ...