Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας έλαβε Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021 για το έργο τους eTreeHuggers : 1, 2, TREE, HUG the TREES with me

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας έλαβε Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021 για το έργο τους eTreeHuggers : 1, 2, TREE, HUG the TREES with me

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το πρώτο βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021, με το έργο τους eTreeHuggers : 1, 2, TREE, HUG the TREES with me απέσπασαν οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, των 4 ηλικιακών κατηγοριών και των 5 ειδικών κατηγοριών, δόθηκαν βραβεία που επιλέχθηκαν από 870 έργα που υποβλήθηκαν.

Οι μαθητές του 8ου Δημοτικού επέλεξαν να αναδειχθεί ο 850 ετών «Πλάτανος των Ηρώων», ο οποίος βρίσκεται στην Κοινότητα Πύργων του Δήμου Εορδαίας.

Δείτε το έργο των μικρών μαθητών στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://online.fliphtml5.com/wufxb/kxbm/#p=7

Στους μαθητές απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα  ο Δήμος Εορδαίας που αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, που απέσπασαν το Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021, με το έργο τους eTreeHuggers : 1, 2, TREE, HUG the TREES with me.

Στο έργο, το οποίο στηρίχθηκε στην ιδέα «Αγκαλιάζω τα δέντρα», επιλέχθηκε να αναδειχθεί ο 850 ετών «Πλάτανος των Ηρώων», ο οποίος βρίσκεται στην Κοινότητα Πύργων του Δήμου Εορδαίας.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, των 4 ηλικιακών κατηγοριών και των 5 ειδικών κατηγοριών, δόθηκαν βραβεία που επιλέχθηκαν από 870 έργα που υποβλήθηκαν. Αυτά τα έργα είναι σημαντικά παραδείγματα συλλογικής εργασίας και οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου επέδειξαν άριστα επιτεύγματα.

Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, αναδεικνύουν πολιτιστικά την περιοχή μας και τονώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση, ενισχύοντας παράλληλα την επικοινωνία ανάμεσα σε μαθητές από διαφορετικά μέρη, προκειμένου να συνεργαστούν, να αναπτύξουν σχέδια, να μοιραστούν και εν ολίγοις να νιώσουν ότι αποτελούν μέρος της πιο συναρπαστικής μαθησιακής κοινότητας στην Ευρώπη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο και την Κοινότητα των Πύργων, που συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή ενισχύοντας τη συγκεκριμένη δράση».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τιμήθηκαν οι μητέρες – νοσηλεύτριες του Τμήματος Covid του Μποδοσάκειου – Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση του Δήμου Εορδαίας για τη γιορτή της Μητέρας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από 15 Μαΐου το ωράριο στην εστίαση πάει μέχρι τις 12 το βράδυ -Τον ...