Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > To Ντεμπέιτ – Ο Επίκαιρος καταγράφει…

To Ντεμπέιτ – Ο Επίκαιρος καταγράφει…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ontime

Εκτεθήκαμε
Έχει από την Τετάρτη που το λέω, στην τελετή έναρξης του μπάσκετ. Το είπα, το ξαναείπα, το έγραψα, το ξαναέγραψα, αλλά τίποτα.
Η στέγη του γηπέδου που φιλοξένησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων στην Πτολεμαΐδα, έμπαζε νερά λόγω της βροχής. Επί τέσσερις (4) ημέρες.
Θα μου πεις, το να γίνει κακοτεχνία σε δημόσιο έργο δεν είναι εξαίρεση, είναι ο κανόνας. Το θέμα είναι γιατί δεν τη διόρθωσαν έγκαιρα. Ο Έλληνας της τελευταίας στιγμής, θα ξενυχτούσε την Τετάρτη το βράδυ, να κάνει ένα μερεμέτι, να βάλει 20 τετραγωνικά νάυλον, για να μην εκτεθεί και πάλι στο πανελλήνιο την Πέμπτη. Κι όμως, ήρθε το Σάββατο, και τα παιχνίδια καθυστέρησαν να ξεκινήσουν λόγω βροχής σε κλειστό (!) γήπεδο.
Σήμερα μάλιστα ήρθε και δελτίο τύπου, που λέει ότι το πρωτάθλημα διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία.(;;;;)

To Ντεμπέιτ
Άοσμο και άχρωμο το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Εορδαίας. Απαντήσεις χωρίς χρονικό περιορισμό, που δεν ανταποκρίνονταν στις ερωτήσεις και γενικόλογες τοποθετήσεις μη τοπικού περιεχομένου. Εντύπωση προκάλεσαν οι μη διατελέσαντες Δήμαρχοι, που την έπεσαν στους διατελέσαντες, χωρίς να αναπτύξουν δικό τους συγκεκριμένο σχέδιο. Άσε που ο ένας έπιανε τον άλλο αδιάβαστο. Μια από τα ίδια δηλαδή. Τέλος, η νυν Δήμαρχος, προσπάθησε να υπερασπιστεί το έργο της, σε χαμηλούς τόνους, αντί να βγει στην αντεπίθεση.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, αναμένουμε τη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση…

O Επίκαιρος

aek

ο Δρομέας Υπεραποστάσεων της ΑΕΚ, Γιώργος Ζαχαριάδης. από την Άρδασσα και η συντοπίτισσά μας από τους Πύργους, Άντζελα Τερζή, από τις κορυφαίες δρομείς Υπεραποστάσεων της Ελλάδας, η οποία εργάζεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας, στα πλαίσια των προπονήσεών τους, έτρεξαν στους ανηφορικούς δρόμους της Βλάστης και έφτασαν στο Δρυόβουνο Κοζάνης για να ανάψουν ένα κερί και να πάρουν την ευλογία από τoν π. Στέφανο, Ηγούμενο της Μονής Δρυοβούνου. Ξεκίνησαν από την Κρυόβρυση, έφτασαν στην Βλάστη, διέσχισαν το Σισάνι και τον Πελεκάνο και φτάνοντας στο Δρυόβουνο, η διαδρομή για το Μοναστήρι ήταν πλέον γι΄ αυτούς μία “απλή” ανηφόρα, αφού έχουν έχουν τρέξει ήδη ακόμη σε πιο δύσκολες!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team