Αρχική > Uncategorized > Τις τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Περάσματος επισκέφτηκε ο υποψ. Βουλευτής Φλώρινας με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», Γιάννης Βοσκόπουλος

Τις τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Περάσματος επισκέφτηκε ο υποψ. Βουλευτής Φλώρινας με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», Γιάννης Βοσκόπουλος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τοπικές Κοινότητες του πρώην Δήμου Περάσματος περιελάμβανε το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, υποψηφίου Βουλευτή Φλώρινας με την «Ελληνική Λύση», την Τρίτη 02 Ιουλίου 2019.

Συγκεκριμένα, οι Τοπικές Κοινότητες που επισκέφθηκε ο κ. Βοσκόπουλος ήταν της Δροσοπηγής, της Άνω Υδρούσας, της Κάτω Υδρούσας, του Περάσματος, της Κολχικής, της Λεπτοκαρυάς, του Αγίου Βαρθολομαίου και του Φλαμπούρου.

Κατά τον διάλογο που ανέπτυξε με τους προέδρους και τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, ο κ. Βοσκόπουλος είπε:

«Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύχρονη και εξαιρετική μας συνεργασία, καθώς μέσω αυτής καταφέραμε να επιτύχουμε πολλά για την περιοχή μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Ζητώ και σήμερα την στήριξή σας, προκειμένου να μπορέσουμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερο και να δώσουμε όλες τις απαραίτητες ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα του τόπου μας, που αγαπάμε και μένουμε σε αυτόν».

Να σημειωθεί ότι οι επισκέψεις του κ. Βοσκόπουλου σε Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας, ολοκληρώνονται την Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team