Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στους κατοίκους που κηρύχθηκαν οι περιοχές τους σε έκτακτη ανάγκη ζητούν Κασαπίδης – Αντωνιάδης

Την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στους κατοίκους που κηρύχθηκαν οι περιοχές τους σε έκτακτη ανάγκη ζητούν Κασαπίδης – Αντωνιάδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τα κτίσματα, τα οικόπεδα και τα γεωτεμάχια εντός περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας και οι κάτοικοί τους έχουν απομακρυνθεί υποχρεωτικά από τις περιουσίες τους επιδιώκουν οι βουλευτές Κοζάνης και Φλώρινας κ.κ. Γ. Κασαπίδης και Ι. Αντωνιάδης.

Δεδομένου ότι οι ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων στις περιοχές αυτές δεν έχουν καμία ωφέλεια ή δυνατότητα χρήσης της περιουσίας τους κρίνεται απαραίτητη η προσθήκη των περιοχών στο πλαίσιο απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ. Ιδιαίτερα στην τοπική κοινότητα Αναργύρων που η οικιστική κοινότητα έχει εκκενωθεί στο σύνολό της.

Για το σκοπό αυτό οι συγκεκριμένοι βουλευτές κατέθεσαν με πρωτοβουλία τους σχετική τροπολογία σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εισέρχεται και συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team