Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Τηλεφωνική έρευνα ΔΙΑΔΥΜΑ προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων-Δελτίο τύπου

Τηλεφωνική έρευνα ΔΙΑΔΥΜΑ προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων-Δελτίο τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τις επόμενες μέρες η ΔΙΑΔΥΜΑ, θα διεξάγει τηλεφωνική έρευνα και στις τέσσερις Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων, που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι (καθαριστικά, χρώματα, μπαταρίες, φάρμακα κτλ).

Η έρευνα θα διεξάγεται πρωινές και απογευματινές ώρες από υπάλληλους της ΔΙΑΔΥΜΑ, θα είναι ανώνυμη και θα διαρκεί περίπου πέντε λεπτά.

Η παραπάνω δράση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE IP CEI Greece (LIFE18 IPE/GR/000013) και τα αποτελέσματα της θα αποτελέσουν χρήσιμο στοιχείο για τη χάραξη περιφερειακής και γενικότερα εθνικής πολιτικής στον τομέα αυτό.

Παρακαλούμε όσοι από τους κάτοικους της περιφέρειας επιλεχθούν τυχαία, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, προκειμένου να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα και να γίνει καλύτερος ο σχεδιασμός του συστήματος διαχείρισης των αποβλήτων αυτών.

Επίσης, το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBEJy12UTS5YjIpe03FPFrEOVW5QIZ932eULqoB2HC6LfLVA/viewform?usp=sf_link στο site της ΔΙΑΔΥΜΑ (https://diadyma.gr/ ΝΕΑ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΟΙΝΟΥ) και όσοι επιθυμούν μπορούν να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση είναι 24610 45531-33 .

 

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...