Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Τη θέση του στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού πήρε το φυσικό έλατο ύψους 15 μέτρων

Τη θέση του στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού πήρε το φυσικό έλατο ύψους 15 μέτρων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τη θέση του στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού πήρε το φυσικό έλατο ύψους 15 μέτρων, περιμένοντας να λάμψει με χιλιάδες λαμπιόνια ενόψει των εορτών. Ήδη, εδώ και μέρες ο Δήμος Άργους Ορεστικού έχει ξεκινήσει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και των Κοινοτήτων σε μια προσπάθεια να προσφέρει ανάσες αισιοδοξίας και ζεστασιάς.

Κάθε χρόνο, η κοπή, η μεταφορά και η τοποθέτηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία που απαιτεί την προσπάθεια και τον συντονισμό πολλών ανθρώπων. Κάθε χρόνο, επίσης, το αποτέλεσμα δικαιώνει, καθώς το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού θέλει να ευχαριστήσει την επιχείρηση Ρουσκόπουλος Γρ. & ΣΙΑ Ο.Ε. και τον εργολάβο οικοδομών και τεχνικών εργασιών Σιδέρη Παναγιώτη για την αφιλοκερδή συμβολή τους στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test κάτω από το Δημαρχείο την Τρίτη 11 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης ...