Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Τι φανερώνει ο Αντόνιο Μιλόσοφσκι με τις δύο φωτογραφίες του… Γράφει ο Νικόλαος Ι. Μέρτζος

Τι φανερώνει ο Αντόνιο Μιλόσοφσκι με τις δύο φωτογραφίες του… Γράφει ο Νικόλαος Ι. Μέρτζος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

 

mertzosΟ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοφσκι υπονομεύει συστηματικά την προσέγγιση Αθηνών-Σκοπίων προκαλώντας την Ελλάδα με την ανάρτηση προκλητικών φωτογραφιών του στο Διαδίκτυο. Τούτο έπραξε πριν λίγες μέρες φέτος μόλις οι δύο όμορες χώρες συμφώνησαν να προχωρήσουν σε Μέτρα Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης. Ταυτόσημη προκλητική φωτογραφία του με τον Ήλιο των Μακεδόνων (Βεργίνας) είχε αναρτήσει τον Σεπτέμβριο 2014 όταν πληροφορήθηκε μυστική προσέγγιση Αθηνών-Σκοπίων.

Υπονοεί σαφώς ότι φωτογραφήθηκε κατά τον κρίσιμο χρόνο των δύο ανωτέρω προσεγγίσεων. Την αξιοπιστία του ή αντιστρόφως την αξιοπιστία του αποδεικνύουν τα εξής αναμφισβήτητα γεγονότα:

2_Milososki_Olympos

1ον Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ελληνικών συνοριακώ ν υπηρεσιών, ουδέποτε ο Μιλόσοφσκι εισήλθε στην Ελλάδα το έτος 2014. Είχε φωτογραφηθεί στον ΄Ολυμπο παλαιότερα.

2ον Η δεύτερη φωτογραφία του δεν ελήφθη εφέτος, όπως ισχυρίζεται, αλλά ταυτόχρονα με την πρώτη πριν το έτος 2014. Τούτο φανερώνει η σύγκριση των δύο προκλητικών φωτογραφιών του όπου εμφανίζεται με τα ίδια πρόσωπα και σύμβολα.

3ον Η δεύτερη φωτογραφία του δεν ελήφθη σε έδαφος της χώρας του, όπως ισχυρίζεται. Ελήφθη την ίδια χρονική στιγμή, καλοκαίρι πριν το 2014, στη θέση Πριόνια του Ολύμπου μπροστά στον καταρράκτη της όπου κατήλθε από τον Μύτικα σε πολύ πιο χαμηλό υψόμετρο και γι’ αυτό όλοι φέρουν ελαφρά ενδύματα.

 

4ον Οι καταρράκτες της δεύτερης φωτογραφίας του παραπέμπουν στους καταρράκτες της ΄Εδεσσας. Είναι πόλη-σύμβολο διότι την διεκδικούν σαν «δική» τους οι ιμπεριαλιστές των Σκοπίων πελάτες του Μιλόσοφσκι. Απόδειξη το παρατιθέμενο εξώφυλλο του κρατικού περιοδικού Makedonia.

Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του.

Ν.Ι. Μέρτζος 

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

edesssa

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team