Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Τι είπε στον Πρωθυπουργό η Δ/νουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Μποδοσάκειου – Πόσα περιστατικά νοσηλεύτηκαν – Τα «ευχαριστώ» -VIDEO

Τι είπε στον Πρωθυπουργό η Δ/νουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Μποδοσάκειου – Πόσα περιστατικά νοσηλεύτηκαν – Τα «ευχαριστώ» -VIDEO

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Αναλυτικά στοιχεία για τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, έδωσε κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό, η διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Εύη Γιαννοπούλου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το νοσοκομείο που είναι μικρό σε σχέση και με τα υπόλοιπα, κλήθηκε να αντεπεξέλθει σε μια δύσκολη συγκυρία, έχοντας να διαχειριστεί την επιβαρυμένη υγειονομικά κατάσταση με την έξαρση των κρουσμάτων στην Καστοριά και τη Δ. Μακεδονία.

Το νοσοκομείο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, το Μποδοσάκειο νοσήλευσε 75 άτομα. εκ των οποίων τα 31 ήταν θετικοί στον ιό. Όλοι πήραν εξιτήριο, εκτός των δύο ασθενών που νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ, και σήμερα ο ένας νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ και ο άλλος σε απλή κλίνη (είναι αποσωληνομένοι).

Το νοσοκομείο χωρίστηκε στα δύο, σε covid και καθαρό. Διαχωρίστηκαν τα ΤΕΠ από την πρώτη στιγμή, έγινε κλινική COVID και κλινική υπόπτων. Η κλινική πήρε το βάρος όλων των χειρουργικών περιστατικών, ενώ από Δευτέρα ξεκινούν κανονικά τα τακτικά ιατρεία και τα ΤΕΠ.

Η ίδια, επίσης, έδωσε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους νοσηλευτές, αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό αλλά και τη διοίκηση του Υπουργείου Υγείας. Επίσης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, αλλά και το επιπλέον προσωπικό. Επίσης, ευχαρίστησε τη διοίκηση του Νοσοκομείου, τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ. Επίσης, έθεσε αίτημα κλάδου νοσηλευτών του ΕΣΥ στον πρωθυπουργό.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση στο 46΄ λεπτό:

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη