Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης για την αιτία της διασποράς του ιού στη Δυτική Μακεδονία: «Ήρθαν πολλοί επισκέπτες στην Καστοριά δύο εβδομάδες μετά την άφιξη των γουναράδων- Πάρθηκαν σωστές αποφάσεις όπως η αναβολή των εκδηλώσεων της Αποκριάς»

Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης για την αιτία της διασποράς του ιού στη Δυτική Μακεδονία: «Ήρθαν πολλοί επισκέπτες στην Καστοριά δύο εβδομάδες μετά την άφιξη των γουναράδων- Πάρθηκαν σωστές αποφάσεις όπως η αναβολή των εκδηλώσεων της Αποκριάς»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους γουναράδες και αν ευθύνονται για τη διασπορά του ιού, ο περιφερειάρχης απάντησε μεταξύ άλλων:

«Αυτή την απάντηση δεν μπορεί να τη δώσει κανείς με σαφήνεια. Τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά. Ως προς τα δεδομένα που εμφανίζονται για την κύρια αιτία διασποράς του ιού, από τη μέχρι τώρα προσέγγιση, στο χρόνο που μπορούμε να αφιερώσουμε καθώς δίνουμε βαρύτητα στην αντιμετώπιση διασποράς, φάνηκε ότι την επόμενη εβδομάδα που είχαν έρθει οι γουναράδες, την επόμενη εβδομάδα η Καστοριά φιλοξένησε επισκέπτες χιλιάδες. Κάποιες αποφάσεις που ελήφθησαν τότε ήταν ορθές, όπως να μην πραγματοποιηθεί η αποκριά, ιδίως στην Κοζάνη». 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας