Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης για την αιτία της διασποράς του ιού στη Δυτική Μακεδονία: «Ήρθαν πολλοί επισκέπτες στην Καστοριά δύο εβδομάδες μετά την άφιξη των γουναράδων- Πάρθηκαν σωστές αποφάσεις όπως η αναβολή των εκδηλώσεων της Αποκριάς»

Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης για την αιτία της διασποράς του ιού στη Δυτική Μακεδονία: «Ήρθαν πολλοί επισκέπτες στην Καστοριά δύο εβδομάδες μετά την άφιξη των γουναράδων- Πάρθηκαν σωστές αποφάσεις όπως η αναβολή των εκδηλώσεων της Αποκριάς»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους γουναράδες και αν ευθύνονται για τη διασπορά του ιού, ο περιφερειάρχης απάντησε μεταξύ άλλων:

«Αυτή την απάντηση δεν μπορεί να τη δώσει κανείς με σαφήνεια. Τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά. Ως προς τα δεδομένα που εμφανίζονται για την κύρια αιτία διασποράς του ιού, από τη μέχρι τώρα προσέγγιση, στο χρόνο που μπορούμε να αφιερώσουμε καθώς δίνουμε βαρύτητα στην αντιμετώπιση διασποράς, φάνηκε ότι την επόμενη εβδομάδα που είχαν έρθει οι γουναράδες, την επόμενη εβδομάδα η Καστοριά φιλοξένησε επισκέπτες χιλιάδες. Κάποιες αποφάσεις που ελήφθησαν τότε ήταν ορθές, όπως να μην πραγματοποιηθεί η αποκριά, ιδίως στην Κοζάνη». 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σταύρος Παπασωτηρίου: 6 νέοι μόνιμοι γιατροί στο Μποδοσάκειο και αυτοτέλεια του Ογκολογικού Τμήματος – «Το Μποδοσάκειο έχει αποκτήσει την αίγλη που του αρμόζει και του αξίζει»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Σημαντική ενίσχυση ...