Αρχική > Ελλάδα > Θ. Καράογλου από Λέχοβο θα στηρίξω την συντήρηση του ΙΝ Αγίου Δημητρίου (βίντεο) & φωτο)

Θ. Καράογλου από Λέχοβο θα στηρίξω την συντήρηση του ΙΝ Αγίου Δημητρίου (βίντεο) & φωτο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ο Λέχοβο επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Γ. Καράογλου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ στα πλαίσια της περιοδείας στην δυτική Μακεδονία.

Στη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο ιστορικό κέντρο του Λεχόβου παράλληλα ενημερώθηκε για τα προβλήματα στατικότητας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, τον καθεδρικό ναό, ο οποίος είναι χτισμένος το 1812.
Στις δηλώσεις του στο ράδιο Λέχοβο 97.1 τόνισε ότι θα ενημερώσει την Υπουργό Πολιτισμού κα Μενδώνη ώστε να διασωθεί ο ναός με την υπέροχη αγιογραφία.

Επίσης ενημερώθηκε για την μεταφορά του μουσείου στο χώρο της Αστικής Σχολής ξεναγήθηκε στο Λαογραφικό μουσείο και την βιβλιοθήκη άκουσε το μοιρολόι του ολοκαυτώματος από την χορωδία του Λεχόβου
Τέλος ο κ Καράογλου άκουσε το παράπονο κατοίκου του Λεχόβου για τις συντάξεις λέγοντας ότι αυτές θα δοθούν σε όλους τους δικαιούχους.

Πηγή: https://radio-lehovo.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι Ελληνες καπνίζουν περισσότερο στην πανδημία!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Πώς επηρέασε η πανδημία τη στάση των Ελλήνων απέναντι στο κάπνισμα; Πόσα ξέρουν, πραγματικά, ...