Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Τα τρελά του lockdown: Ο δρόμος στην Θεσσαλονίκη που η μία πλευρά έχει ανοιχτά μαγαζιά και η άλλη κλειστά (vid)

Τα τρελά του lockdown: Ο δρόμος στην Θεσσαλονίκη που η μία πλευρά έχει ανοιχτά μαγαζιά και η άλλη κλειστά (vid)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη τις μέρες του lockdown, καθώς στον ίδιο δρόμο, τα μαγαζιά στη μία πλευρά είναι ανοιχτά και στην άλλη κλειστά.

Μετά την ένταξη του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στην κόκκινη ζώνη και σε καθεστώς lockdown συμβαίνουν κάποια ανεξήγητα εως και παράλογα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voria.gr, στην οδό Καραολή Δημητρίου, τα μέτρα ισχύουν μόνο από τη μία πλευρά του δρόμου, αφού η άλλη ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Παύλου Μελά.

Έτσι από την μία μεριά του δρόμου  τα καταστήματα είναι ανοιχτά και από την άλλη όχι. Παράλληλα, από τη μία πλευρά του δρόμου, οι πολίτες έχουν απαγορευτικό μετακινήσεων από τις 9 και στην άλλη πλευρά από τις 5.

 

«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τον δήμο ότι μπαίνει στο «κόκκινο», αυτό για τα καταστήματα δημιούργησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τα καταστήματα του δήμου Παύλου Μελά που είναι από την μία πλευρά είναι ανοιχτά κανονικά, ενώ αντίθετα τα καταστήματα που είναι στον Εύοσμο από την κάτω πλευρά του δρόμου είναι κλειστά. Ουσιαστικά, αυτός είναι ένας αθέμιτος ανταγωνισμός, γιατί ο επαγγελματίας απέναντι δεν μπορεί να δουλέψει και να κάνει τζίρο, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να τζιράρει και να έχει ένα έσοδο», αναφέρει ο Βλάσσης Νικολαΐδης, γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, είναι ιδιοκτήτης δύο ζαχαροπλαστείων στον ίδιο δρόμο, σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων, τα οποία όμως είναι στα όρια διαφορετικών δήμων και έτσι αναγκάζεται να κλείνει το ένα στις 6 και το άλλο στις 9.

Πηγή:voria.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Επιμορφωτικό εργαστήριο εκπαιδευτικών από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης σε συνεργασία με το Center for Talented Youth Greece (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά http://www.cty-greece.gr) και το CTY του ...