Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τα μηνύματα για τη σημερινή ημέρα από Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Κοζάνης (VIDEO)

Τα μηνύματα για τη σημερινή ημέρα από Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Κοζάνης (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα τιμάται σήμερα η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Στα μηνύματά τους για την ημέρα αυτή, ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος Κοζάνης τόνισαν:

Τιμούμε τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας, αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για να μείνει η πατρίδα μας ελεύθερη. Αγωνίστηκαν απέναντι στο ναζισμό, τον φασισμό, τους εισβολείς. Σήμερα άλλες προκλήσεις είναι μπροστά μας. Η πανδημία μας καλεί ενωμένους να τηρήσουμε τα μέτρα και να ξεφύγουμε από το πρόβλημα, ήταν το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα.

Τιμούμε τους ήρωες του έπους του ’40 που έγραψαν με το αίμα τους ακόμη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του έθνους μας, ιδίως εδώ στη Δυτική Μακεδονία, που με το αίμα τους καθαγίασαν τα χώματα της περιφέρειάς μας. Οφείλουμε να θυμόμαστε τη θυσία των προγόνων μας που μας εξασφάλισαν την ελευθερία…. Λέγοντας ένα μεγάλο όχι στην εξάπλωση του κορωνοϊού, τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κασαπίδης για Πάτση: “Να διορθωθεί η δυσφήμηση της περιφερειακής αρχής περί κινήτρων επενδύσεων στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας”

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η υπόθεση της ενιαίας αντιμετώπισης της Δυτικής Μακεδονίας, από το σχέδιο για τη δίκαιη ...