Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Τα Αποτελέσματα της Αξιολόγησης των έργων του Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών- Διάκριση για το 1ο Νηπιαγωγείο Μουρικίου!

Τα Αποτελέσματα της Αξιολόγησης των έργων του Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών- Διάκριση για το 1ο Νηπιαγωγείο Μουρικίου!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Οργανωτική επιτροπή του Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών https://robotics.ellak.gr/  ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των έργων του  1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών που πραγματοποιήθηκε την φετινή σχολική χρονιά.

Ο κύριος στόχος του διαγωνισμού είναι ο διαμοιρασμός της γνώσης ανάμεσα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τα σχολεία και την ευρύτερη κοινωνία.

Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στον φετινό Διαγωνισμό με την πολύτιμη στήριξη των εκπαιδευτικών τους και πειραματίστηκαν μαθαίνοντας με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στο https://robotics.ellak.gr μπορείτε να δείτε όλες τις ιδέες που  υλοποίησαν οι μαθητές και διαθέτουν με ελεύθερες άδειες χρήσης ώστε να χρησιμοποιούνται ως εκπαιδευτικό υλικό από  όλα τα σχολεία.

Όλα τα έργα των ομάδων που ολοκληρώθηκαν ήταν εξαιρετικά.  Τα έργα των ομάδων που διακρίθηκαν, ξεχώρισαν για την σύλληψη της ιδέας  και την υλοποίηση της, για τις αναλυτικές οδηγίες κατασκευής, χρήσης και διδασκαλίας ώστε να μπορούν να είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και από άλλα σχολεία.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Όλα τα έργα των μαθητικών ομάδων από τα Δημοτικά Σχολεία είναι διαθέσιμα εδώ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

Όλα τα έργα των μαθητικών ομάδων από τα Γυμνάσια είναι διαθέσιμα εδώ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Όλα τα έργα των μαθητικών ομάδων από τα Λύκεια είναι διαθέσιμα εδώ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΛ

Όλα τα έργα των μαθητικών ομάδων από τα ΕΠΑΛ είναι διαθέσιμα εδώ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ IEK

  • Η ομάδα MosqIOTes του ΔΙΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με το έργο Fielduino
  • Η ομάδα Smart Home του ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ  με το έργο Smart Home
  • H ομάδα Scary Detector του ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ με το έργο Scary Detector

Όλα τα έργα των μαθητικών ομάδων από τα ΙΕΚ είναι διαθέσιμα εδώ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

  • Η ομάδα LabSTEMinators  με το εργο Terminator

Όλα τα έργα των μαθητικών ομάδων από τις ανεξάρτητες ομάδες είναι διαθέσιμα εδώ

Παιδιά από σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ μεταξύ των οποίων εσπερινά σχολεία, σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, εργαστήρια και ανεξάρτητες ομάδες ρομποτικής ακόμα και νηπιαγωγεία  εργάστηκαν σε ομάδες και μέσω των ανοιχτών τεχνολογιών δημιούργησαν πρωτότυπα και καινοτόμα έργα.
Η Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα παιδιά  και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό για την δημιουργικότητά τους, αλλά και γιατί με τις προσπάθειές τους χτίζουν μια ευρύτερη κοινότητα, με πρωταρχικό μέλημα την ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση.

πηγή: robotics.ellak.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...