Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Τα αιτήματα του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης για το lockdown που θα δώσουν στον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Τα αιτήματα του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης για το lockdown που θα δώσουν στον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Άμεση στήριξη και «ζεστό» χρήμα ζήτησε για λογαριασμό του εμπορικού κόσμου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθανάσιος Δραγατσίκας, μεταφέροντας τα αιτήματά τους στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την παρουσία του στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αθανάσιος Δραγατσίκας δήλωσε

«Θα δώσουμε στον κύριο Τσίπρα τα αιτήματα μας όπως τα δώσαμε στην Περιφέρεια να τις μεταφέρει στην κυβέρνηση.Το πρώτο είναι να μας υπολογίζουν σε ότι απόφαση παίρνουν να ήμαστε και εμείς παρόντες. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουμε από πριν τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση όταν αποφασίζουμε εύκολα ένα τέτοιο κλείσιμο. Όταν είναι να γίνει lockdown στο επίπεδο 4 πρέπει να γνωρίζουμε τι θα γίνει σε αυτό. Τι αποζημιώσεις θα πάρουν τα καταστήματα, τι οικονομική ενίσχυση θα πάρουν, πως θα επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, πως θα ζήσουν τις οικογένειες τους και πως θα ζήσουν οι εργαζόμενοι αυτό το διάστημα και φυσικά όχι μόνο για αυτό το διάστημα αλλά και μετά.

Γιατί και να ανοίξει η επιχείρηση θέλει αμέσως «ζεστό» χρήμα και ρευστότητα. Αν δεν πέσει χρήμα στην αγορά δυστυχώς θα κλείσουν πολλά καταστήματα και η πόλη θα ερημώσει και η χώρα που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε όπως είναι τώρα ή όπως στο προηγούμενο lockdown, δηλαδή Σκοτάδι, Πίσσα, Νέκρα και ψυχή έξω. Δεν θέλουμε να συμβεί αυτό και εμείς είμαστε αισιόδοξοι από τη φύση μας όπως και αγωνιστές και θα διεκδικήσουμε αυτά που πρέπει και ελπίζω να βγάλουμε κάτι προς όφελος όλων, και των συναδέλφων και των εργαζομένων για το καλό της τοπικής κοινωνίας».

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Τι θα κρίνει την άρση του lockdown -Επιφυλακτικοί οι λοιμωξιολόγοι, όλα δείχνουν παράταση

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ολα ανοιχτά φαίνεται ότι είναι σχετικά με το πότε θα αρθεί το lockdown, πότε ...