Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τα 71 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς του ιστορικού μέλους του Ερμιόνης Γιάσογλου τίμησε ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ

Τα 71 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς του ιστορικού μέλους του Ερμιόνης Γιάσογλου τίμησε ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣτα πλαίσια της σεμνής εκδήλωσης τιμήθηκαν από το Σύλλογο Φορείς , Πολίτες και Μέλη για τη στήριξη στο έργο του

Εκδήλωση τιμής των ιστορικών μελών του πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ.
«Θεωρούμε χρέος μας να τιμήσουμε τα μέλη και τους δωρητές μας ,που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το δύσκολο έργο του Συλλόγου μας, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που προσέφεραν οικονομική βοήθεια στηρίζοντας το θεσμό των συσσιτίων, που κρατούν την ανωνυμία τους, διάφοροι Φορείς, η Εκκλησία, ο Δήμος αλλά και μέλη και εθελόντριες μαγείρισσες ,που χωρίς όλους συτούς δεν θα μπορούσαμε να εκπληρώσουμε το θεάρεστο σκοπό μας » , τόνισε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ Κατερίνα Γιάσογλου.
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η απονομή της τιμητικής πλακέτας στην Ερμιόνη Γιάσογλου, μητέρα της Προέδρου,του αρχαιότερου μέλους του Συλλόγου, που προσφέρει από το 1949 με ανιδιοτέλεια επί 71 συνεχή χρονιά στον φιλανθρωπικό , κοινωνικό και χριστιανικό αυτό θεσμό .
Εμφανώς συγκινημένη έκανε την παρουσίαση της σεμνής εκδήλωσης η γνωστή εικαστικός Τούλα Χαριτίδου, καθώς είναι συναισθηματικά και συγγενικά δεμένη με το τιμώμενο ιστορικό πρόσωπο , την Ερμιόνη Γιάσογλου.
Ακολούθησε η γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου με τον καθιερωμένο απολογισμό , την έγκριση του προϋπολογισμού χρήσης έτους 2020 και διάφορα άλλα θέματα.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Ανοίγει λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πολίτες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη διάθεση των δημοτών θα είναι από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και από τις 9 το πρωί έως ...