Αρχική > Ενέργεια > Συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση γύρω από την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 17.00.

 

Γιατί απολιγνιτοποίηση και πώς θα υλοποιηθεί από τον Μηχανισμό Δίκαιης Μετάβασης και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας; Επιστροφή στις αρχές και αξίες μας, για την παραγωγική ανασυγκρότηση με δικαιοσύνη και για  κλιματικά ουδέτερη οικονομία που δεν θα αφήνει κανένα πίσω.

 

Θα συμμετέχουν:

 

Πέτρος Κόκκαλης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων

Μανώλης Κεφαλογιάννης, ευρωβουλευτής της ΝΔ, Εισηγητής για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και Μέλος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης

Γιώργος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Κώστας Μουσουρούλης, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ

Λευτέρης Ιωαννίδης, πρώην Δήμαρχος Κοζάνης

Δημήτρης Τσέκερης, υπεύθυνος ενεργειακής πολιτικής WWF

Νίκος Μάντζαρης, Συνιδρυτής του Green Tank

Συντονίζει ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Χρόνος Κοζάνης, Σωκράτης Μουτίδης.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω FB, όπου θα καταγράφονται και τυχόν ερωτήσεις στα σχόλια της μετάδοσης. Facebook event εδώ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η τεχνολογική και περιβαλλοντική «επανάσταση» που έφερε το νέο σύστημα βιομάζας στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια μεγάλη τεχνολογική «επανάσταση» συντελείται τα τελευταία χρόνια στο Αμύνταιο. Ο λόγος φυσικά για τις δομικές αλλαγές που ...