Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Συζητάμε στο e-ptolemeos.gr με τον Κώστα Κυρατζή για μπάσκετ και κορωνοϊό, για το σήμερα και αύριο στο μπάσκετ και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς και και για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Συζητάμε στο e-ptolemeos.gr με τον Κώστα Κυρατζή για μπάσκετ και κορωνοϊό, για το σήμερα και αύριο στο μπάσκετ και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς και και για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον προπονητή Κώστα Κυρατζή είχαμε στο e-ptolemeos.gr. Μιλήσαμε για τον κορωνοϊό πόσο έχει επηρεάσει τον αθλητισμό και κυρίως το μπάσκετ αφού ο Κώστας Κυρατζής ασχολείται χρόνια με αυτό.

Μας μίλησε για το πόσο σημαντικό ήταν και είναι να ανοίξουν τα γήπεδα και να μπορούν να αθληθούν τα μικρά παιδιά , κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία τους μιας και το να είναι συνέχεια κλεισμένα μέσα στο σπίτι δεν είναι και ότι καλύτερο.

Επίσης αναφερθήκαμε για το πόσο δύσκολο θα είναι το αύριο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αφού η οικονομική κρίση θα γίνει μεγαλύτερη με αποτέλεσμα δύσκολα να βρίσκονται άνθρωποι να βοηθήσουν οικονομικά τα σωματεία.

Κάτι τέτοιο θα κάνει ακόμα πιο σημαντική την ανάγκη οικονομικής στήριξης των σωματείων από την Πολιτεία.

Πάνω σε αυτό ο κ. Κυρατζής τόνισε ότι πρέπει να σωματεία να προσέξουν τις ακαδημίες τους και μας ανέφερε την απόφαση του σωματείο στο οποίο βρίσκεται του Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδα να στηρίζεται τα τελευταία χρόνια στα «δικά» του παιδιά και να τους δίνει την ευκαιρία να παίζουν και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους.

Μίλησε για παιδιά της Ακαδημίας που έκαναν το επόμενο βήμα θέλοντας να τονίσει πως η ομάδα βοηθάει όποιο παιδί θέλει να δεν του στέκεται εμπόδιο αφού άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της.

Επίσης μιλήσαμε για το πόσο δύσκολο είναι να έχει η πόλη  (και κάθε πόλη ) ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία αν δεν υπάρχει ο «επενδυτής» και ο άνθρωπος που θα βάζει τα λεφτά.

Μιλήσαμε για τον Απόλλων και τις χρυσές εποχές εκεί όπου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε τα πάντα για αυτή την ομάδα την οποία είχαν σαν πρότυπο πολλοί.

Μας ανέφερε την πόσο μεγάλη αγάπη είχε για αυτή, τις πανίσχυρες ακαδημίες που είχε το σωματείο πέρα από την πολύ καλή πρώτη ομάδα με αποτέλεσμα και την κατάκτηση τίτλων ενώ μας ανέφερε και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για αυτή την «δύναμη» και που είχε να κάνει με την παρουσία αθλητριών σε Εθνική ομάδα σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μιλήσαμε για την ΕΚΑΣΔΥΜ τα πρωταθλήματα της οποίας έχουν σίγουρα έχει επηρεαστεί και αυτά από την όλη κατάσταση ενώ και τέλος μιλήσαμε για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Ο Κώστας Κυρατζής τόνισε πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές που είναι αναγκαίες.

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Να δείξει ότι αξίζει να σωθεί

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα ξεχωρίζει μία επιλογή από την ACΒ και το ντέρμπι των Βάσκων, ανάμεσα σε Χιπουσκόα και Μπιλμπάο. Είναι ...