Αρχική > Uncategorized > Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για τη διάσωση του κλάδου της γούνας

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για τη διάσωση του κλάδου της γούνας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύσκεψη η οποία είχε ως αντικείμενο τη σύσταση ομάδας διάσωσης του κλάδου της γούνας.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτρης Κοσμίδης όπως επίσης και εκπρόσωποι των  φορέων της γούνας.

Η ομάδα διάσωσης του κλάδου της γούνας, αποτελείται από ένα ευέλικτο  τριμελές σχήμα, στο οποίο συμμετέχει η  Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας (ως εκπρόσωπος των   Πρωτοβάθμιων Οργάνων του κλάδου) και τα Επιμελητήρια. Επικεφαλής της ομάδας είναι Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Ως συνέχεια των δράσεων για τη στήριξη του κλάδου της Ελληνικής Γουνοποιίας, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτρης Κοσμίδης και ο Περιφερειάρχης Δ.Μ. Γιώργος Κασαπίδης, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης  και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Παράλληλα, έπειτα από  πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών. Σκοπός της συνάντησης ήταν να αποτραπεί το ενδεχόμενο απαγόρευσης εκτροφής γουνοφόρων ζώων στη Γαλλία.

Ο κύκλος των συναντήσεων του Προέδρου της Ε.Ο.Γ. έκλεισε με συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών.

«Θέσαμε στον κ. Γεωργιάδη, όλα τα θέματα του κλάδου της γούνας. Άμεσα θα σας ανακοινώσουμε και τα αποτελέσματα, που αφορούν στα μέτρα ανακούφισης του κλάδου. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η  ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει τον κλάδο της γούνας», ενημέρωσε ο κ. Κοσμίδης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Δείτε πως κατανέμονται τα ενεργά κρούσματα στην Δυτική Μακεδονία- Η αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, ...