Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΠΤΑΚ την Τετάρτη

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΠΤΑΚ την Τετάρτη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, συνέπεια των πολλών γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, ετοιμάζεται να συνεδριάσει την Τετάρτη που μας έρχεται το ΔΣ της ΕΠΤΑΚ.
Το μείζον πρόβλημα που προέκυπτε τόσο καιρό, ήταν ο ορισμός εκπροσώπου στο ΔΣ από το υπό εκκαθάριση Κέντρο Διαβαλκανικής Συνεργασίας (ΚΔΣ), το οποίο όμως δεν είχε κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για μεγάλο διάστημα. Το ΚΔΣ το οποίο είναι νομικό πρόσωπο που ανήκει στην Περιφέρεια, συγκροτήθηκε προ εβδομάδων, και στην γενική του συνέλευση που έγινε την Τετάρτη 4 Μαρτίου, αποφάσισε τύποις την εκκαθάριση του. Ακολούθως ορίστηκε εκκαθαριστής, ο οποίος θα είναι και εκπρόσωπος του ΚΔΣ στο ΔΣ της ΕΠΤΑΚ.
Κατόπιν όλων αυτών, το ΔΣ της ΕΠΤΑΚ θα συνεδριάσει την Τετάρτη 11 Μαρτίου, έχοντας πολλές εκκρεμότητες διοικητικής και οικονομικής φύσεως να ρυθμίσει. σύγκλιση του αναμένονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι επιτελείς της Περιφέρειας είχαν μπει σε αγώνα δρόμου για να την επισπεύσουν.
Στην ημερήσια διάταξη είναι η συγκρότηση του ΔΣ της ΕΠΤΑΚ σε σώμα, με μόνο δεδομένο το ότι Πρόεδρος θα είναι ex officio ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης. Πέραν της συγκρότησης, θα συζητηθεί να μπει άλλος φορέας στη μοτοχική σύνθεση της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του ΚΔΣ, για νομικούς λόγους.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team