Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνεδριάζει την Δευτέρα 27 Απριλίου (μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας) το Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Συνεδριάζει την Δευτέρα 27 Απριλίου (μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας) το Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας

Προσκαλείστε στην 4η Τακτική Συνεδρίαση (μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας) του Διοικητικού Συμβουλίου του 2020, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση τελικού σχεδίου Σύμβασης-Πλαίσιο για την τροφοδότηση της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με θερμότητα από την μονάδα Πτολεμαΐδα V.
ΘΕΜΑ 2ο Ανανέωση ασφάλισης περιουσίας και Απώλειας ακαθαρίστων εσόδων της Δ.Ε.ΤΗ.Π.
ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση πρακτικού ελέγχου και αξιολόγησης προσφορών Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Προμονωμένων Αγωγών και Εξαρτημάτων – Σωληνώσεων και Εξαρτημάτων Σωληνώσεων» της υπ`αρίθμ. 06.01/2020 μελέτης.
ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση πρακτικού ελέγχου και αξιολόγησης προσφορών Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Δικλείδων και Εναλλακτών Θερμότητας», της υπ`αρίθμ. 07.01/2020 μελέτης.
ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση πρακτικού ελέγχου και αξιολόγησης προσφορών Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Μετρητικών οργάνων και εξοπλισμού αυτοματισμού», της υπ`αρίθμ. 04.01/2020 μελέτης.
ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση πρακτικού ελέγχου και αξιολόγησης προσφορών Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Θερμικών Υποσταθμών Καταναλωτών Τηλεθέρμανσης», της υπ`αρίθμ. 03.01/2020 μελέτης.
ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης, τεχνικών προδιαγραφών, όρων προμήθειας και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την «Προμήθεια Σωληνώσεων – Εξαρτημάτων Σωληνώσεων».
ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ανάθεσης προμήθειας μετατροπέων συχνότητας αδιάλειπτης τάσης, της υπ`αρίθμ. 05/2020 μελέτης.
ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ανάθεσης προμήθειας γάλακτος 2020 για το προσωπικό της Δ.Ε.ΤΗ.Π.
ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση παράταση σύμβασης προμήθειας πετρελαίου Θέρμανσης
ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση 1ης Παράτασης της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης έργου «Κατασκευή αγωγού Τηλεθέρμανσης για την διασύνδεση του Υποσταθμού περιοχής Νο 7 με το δίκτυο διανομής Γ΄ Φάσης της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας», της υπ`αρίθμ. 07/2020 μελέτης.
ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση Θεμάτων Προσωπικού
ΘΕΜΑ 13ο Επικύρωση Αποφάσεων Προέδρου Δ.Σ. Δ.Ε.ΤΗ.Π.
ΘΕΜΑ 14ο Έγκριση Δαπανών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team