Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνεδριάζει (με την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) την Πέμπτη 6 Μαΐου το Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Συνεδριάζει (με την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) την Πέμπτη 6 Μαΐου το Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Καλείστε στην 6η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του 2021, η οποία θα διεξαχθεί με εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την υπ`αρίθμ. 18318/13-03-2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ (ΑΔΑ : 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) και την υπ`αρίθμ. ΔγΠ οικ. 63548/20, για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

 

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση Πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και εισήγηση κατακύρωσης Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Αγωγός διασύνδεσης της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με τη νέα μονάδα Πτολεμαΐδα V της ΔΕΗ», της υπ`αρίθμ. 10/2018 μελέτης.
ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση μελέτης, πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης και όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια Θερμικών Υποσταθμών Καταναλωτών Τηλεθέρμανσης», της υπ`αρίθμ. 02/2021 μελέτης.
ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση μελέτης, πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης και όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια Μετρητικών Οργάνων», της υπ`αρίθμ. 03/2021 μελέτης.
ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση μελέτης, πίστωσης, τρόπου εκτέλεσης και όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια Προμονωμένων Αγωγών και Εξαρτημάτων – Σωληνώσεων και Εξαρτημάτων Σωληνώσεων», της υπ`αρίθμ. 04/2021 μελέτης.
ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση «Προμήθειας Βαλβίδων, Απομονωτικών Δικλείδων και Εναλλακτών Θερμότητας», της υπ`αρίθμ. 05/2021.
ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση «Προμήθειας Εργαλείων, Οργάνων και Αναλωσίμων υλικών», της υπ`αρίθμ. 06/2021.
ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Έργου και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης Έργου «Εργασίες νέων συνδέσεων καταναλωτών, Αποκατάστασης διαρροών και Οδοστρωμάτων, κατασκευής και συντήρησης φρεατίων δικλείδων δικτύου Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας», της υπ`αρίθμ. 08/2018 μελέτης.
ΘΕΜΑ 8ο Διάρθρωση Θέσεων Πρακτικής Άσκησης Σπουδαστών Τ.Ε.Ι.
ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση 2ου Πρακτικού Επιτροπής Εξέτασης Αιτημάτων Καταναλωτών – Πολιτών και Φορέων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 469 κρούσματα (Παρασκευή) – Μικρός ο αριθμός και σε ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 469 τα νέα κρούσματα – 307 οι διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών ...