Αρχική > Slider > Συνεδριάζει για τελευταία φορά το Περιφερειακό Συμβούλιο – Πρόταση για να τιμηθεί ο Γ. Δακής

Συνεδριάζει για τελευταία φορά το Περιφερειακό Συμβούλιο – Πρόταση για να τιμηθεί ο Γ. Δακής

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με απολογιστική διάθεση γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης στην Κοζάνη η, τελευταία, κατά τα φαινόμενα, συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, μετά από πέντε χρόνια θητείας, με τον πρόεδρο Φώτη Κεχαγιά να τονίζει πως ίσως υπάρξει η πιθανότητα να γίνει και ακόμη ένα συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα.

Το δικό του «ευχαριστώ» για τη συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια, είπε ο Γιώργος Δακής, λέγοντας πως η παράταξή του λειτούργησε πάντα με γνώμονα τη δημιουργική κριτική και τη στήριξη, την ενότητα και τη στήριξη. Επίσης, ευχήθηκε η επόμενη θητεία του ΠΣ να πάει τον τόπο ψηλότερα.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συνεργασία που είχαν, ευχήθηκε στο επόμενο ΠΣ να επικρατήσει ο ορθολογισμός, με γνώμονα την ενότητα, σημειώνοντας πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν διχαστικές απόψεις. Επίσης, πρότεινε το περιφερειακό συμβούλιο να τιμήσει τον Γιώργο Δακή για την παρουσία του στην αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιάννης Σόκουτης, που έκλεισε έναν κύκλο 25 ετών στην αυτοδιοίκηση, σημείωσε πως από τις δυνάμεις του όσο μπόρεσε βοήθησε και στον α΄ και στον β΄ βαθμό της αυτοδιοίκησης, τονίζοντας πως στη θητεία του έκανε μόνο φίλους. Επίσης, ευχήθηκε «καλή δύναμη» στη νέα περιφερειακή αρχή. Παρόμοια μηνύματα και από την γραμματέα του Π.Σ. Αλίκη Ζήδρου

 

Ανέγερση Μουσείου για τον κρόκο

Επίσης, το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε την  προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση μουσείου και συσκευαστηρίου  για τον κρόκο, στον Κρόκο Κοζάνης, με συμβαλλόμενους την περιφέρεια, τον Δήμο Κοζάνης, τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών , προϋπολογισμό 1.2 εκ. ευρώ με ΦΠΑ.  Ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού, Νίκος Πατσιούρας, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει το έργο, το οποίο επί χρόνια σχεδιάζεται.

 Το περιφερειακό συμβούλιο συνεχίζει να συνεδριάζει – Δείτε live εδώ 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη