Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας καλεί, σύμφωνα με το Άρθρο 88 του Ν. 3852/2010 και την υπ’ αριθμόν Εγκυκλίου 88 – ΑΠ:59846/21-08-2019 του Υπουργείου Εσωτερικών (Λειτουργία Κοινοτήτων) παρ.:3.1. σε δημόσια  συνεδρίαση, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

 

 1. Εθιμοτυπικοί Χαιρετισμοί.
 2. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Κοινότητας για ενέργειές του κατά τις πρώτες ημέρες  λειτουργίας του.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης, για τον τρόπο παρακολούθησης θεμάτων  που αφορούν την Κοινότητα Πτολεμαΐδας, ανά Θεσμό, Θεματικό Αντιδήμαρχο, Εντεταλμένους Συμβούλους και επιχειρήσεις του Δήμου Εορδαίας.
 4. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΔΕΤΗΠ για την λειτουργία και πορεία των έργων τηλεθέρμανσης, ενόψει έναρξης περιόδου λειτουργίας 10/19-05/20.
 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο εορτής των ελευθερίων της πόλης.
 6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο υποδοχής των σπουδαστών στις σχολές που λειτουργούν στην Κοινότητας Πτολεμαΐδας.
 7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για Προγραμματισμό συναντήσεων διαβούλευσης με φορείς και κατοίκους της Κοινότητας Πτολεμαΐδας, εν όψη κατάρτισης Τεχνικού προγράμματος έργων Δήμου Εορδαίας.
 8. Συζήτηση και λήψη απόφασης, για τον τρόπο επικοινωνίας, συνεργασίας με συλλογικότητες, και εθελοντές που εδρεύουν και δρουν εντός της Κοινότητας Πτολεμαΐδας.
 9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσκληση καθαρισμού ακινήτων εντός και πέριξ της Κοινότητας Πτολεμαΐδας.
 10. Πρόταση προς Δημοτική Αρχή για προμήθεια ειδικών τροχήλατων κάδων για χρήση των πεζών υπαλλήλων της υπηρεσίας καθαριότητας, τοποθέτηση καλαίσθητων ειδικών κάδων σε πάρκα, πλατείες και χορήγηση διακριτής περιβολής ανά υπηρεσία του Δήμου και εθελοντές.
 11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για δημιουργία ιστοσελίδας στον ιστότοπο του Δήμου Εορδαίας και διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου.
 12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για θέματα ποιότητας ζωής και πολιτικής προστασίας.
 13. ‘Έγκριση μετακίνησης Προέδρου Κοινότητας στο 1ο Συνέδριο με θέμα «Για τη Δημιουργία μιας Έξυπνης και Βιώσιμης Πόλης» που διοργανώνεται στα Τρίκαλα υπό την αιγίδα του Υπ. Εσωτερικών.

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πτολεμαΐδας

Ισαάκ Α. Νικολαΐδης

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κοζάνης: Άνοιγμα λογαριασμού και συγκέντρωση τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν οι επανειλημμένες σεισμικές ...