Αρχική > Πολιτική > Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινητιστών Ν. Φλώρινας

Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινητιστών Ν. Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινητιστών Ν. Φλώρινας  και Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Καραμήτσο Αναστάσιο , συναντήθηκε ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης .

Ο κ. Καραμήτσος  ενημέρωσε  για τα επιμέρους ζητήματα  που απασχολούν τους επαγγελματίες – μέλη του συλλόγου. Συγκεκριμένα τόνισε ότι το τέλος επιτηδεύματος και η προκαταβολή του φόρου για την επόμενη οικονομική περίοδο ,  είναι δύο σοβαρά ζητήματα που  έχουν επιβαρύνει σημαντικά το εισόδημα των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων του νομού. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερα υψηλό φόρο που σήμερα είναι στο 29% και την οικονομική αιμορραγία που προκαλεί η γειτνίαση με τα Σκόπια έχουν φέρει τους επισκευαστές αυτοκινήτων του νομού σε απόγνωση με αποτέλεσμα πολλά συνεργεία να έχουν κλείσει.

Ο κ. Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο  για την επίσκεψη και την ενημέρωση στα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο. Η μείωση του φόρου είναι από τα πρώτα ζητήματα που έχει αναδείξει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ένα από τα πρώτα μέτρα που θα πάρει ως Κυβέρνηση. Επίσης ο κ. Βουλευτής υπογράμμισε την σημασία που έχει για την οικονομία της χώρας ,  να παραμείνει ζωντανή και κερδοφόρα η μικρομεσαία επιχείρηση. Ένας κλάδος που συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικονομία της χώρας και στην μείωση της ανεργίας και που η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει με συγκεκριμένη δέσμη μέτρων.

Επίσης ενημέρωσε τον Πρόεδρο για όλες τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στη Βουλή για θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του νομού  και  τέλος δεσμεύτηκε για  τακτικές επαφές αλληλοενημέρωσης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του σωματείου για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Καλλιόπη Βέττα: Η κυβέρνηση εφαρμόζει στην Παιδεία τις πιο σκληρές νεοφιλελεύθερες συνταγές και εντείνει τις ταξικές ανισότητες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου ...