Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αγροτικά > Συνάντηση Κασαπίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: «Ήδη προετοιμάζονται μέτρα (νέοι γεωργοί), με υπερδέσμευση πόρων από την επόμενη περίοδο που θα προκηρυχθούν φέτος»

Συνάντηση Κασαπίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: «Ήδη προετοιμάζονται μέτρα (νέοι γεωργοί), με υπερδέσμευση πόρων από την επόμενη περίοδο που θα προκηρυχθούν φέτος»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Από τη συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και συνεργάτες του, για την εξειδίκευση μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της νέας περιόδου για την Περιφέρεια μας. Η ιδιαίτερη κατάσταση της Δυτικής Μακεδονίας την περίοδο μετάβασης επιβάλει και ιδιαίτερη αντιμετώπιση στο σύνολο της και στο πρόγραμμα αυτό και θα την έχουμε. Ήδη προετοιμάζονται μέτρα (νέοι γεωργοί), με υπερδέσμευση πόρων από την επόμενη περίοδο που θα προκηρυχθούν φέτος.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Επιμορφωτικό εργαστήριο εκπαιδευτικών από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης σε συνεργασία με το Center for Talented Youth Greece (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά http://www.cty-greece.gr) και το CTY του ...