Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνάντηση Κασαπίδη με τον Υπουργό Εσωτερικών – “Ειδική μέριμνα για τη Δ. Μακεδονία” – Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στην περιοχή στα τέλη Αυγούστου

Συνάντηση Κασαπίδη με τον Υπουργό Εσωτερικών – “Ειδική μέριμνα για τη Δ. Μακεδονία” – Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στην περιοχή στα τέλη Αυγούστου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στη Δυτική Μακεδονία θα βρεθεί ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στα τέλη Αυγούστου. Η είδηση προέκυψε στο περιθώριο συνάντησης του υπουργού με τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, στην Αθήνα.
Επίσης, συμφωνήθηκε, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, ειδική μέριμνα για τη Δ. Μακεδονία, αλλά και άμεση προτεραιότητα για όλους τους Δήμους της περιοχής:

«Για ειδική μέριμνα του Υπουργείου Εσωτερικών για τη Δυτική Μακεδονία στο πλαίσιο των δράσεων και προγραμμάτων του Υπουργείου συμφωνήσαμε μετά από γόνιμη και εποικοδομιτική συζήτηση με τον Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.
Περισσότερες λεπτομέρειες κατά την επίσκεψη του υπουργού στην Περιφέρεια μας κατά τα τέλη Αυγούστου. Άμεση προτεραιότητα για όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team