Αρχική > Επιχειρήσεις > Συνάντηση εργασίας Μ. Αντωνίου με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση – Και το ΒΙΠΑ Καστοριάς στο κάδρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος (δελτίο τύπου)

Συνάντηση εργασίας Μ. Αντωνίου με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση – Και το ΒΙΠΑ Καστοριάς στο κάδρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος (δελτίο τύπου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Από το γραφείο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

“Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση είχε πρόσφατα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η επικεφαλής Μαρία Αντωνίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Βόρεια Ελλάδα και τα κίνητρα που προσφέρει η χώρα μας σε υποψήφιους επενδυτές.

Συνεχίζουμε με εντολή του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνουμε την Ελλάδα φιλικό προορισμό για επενδύσεις. Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη η ανάπτυξη και περεταίρω αξιοποίηση των Βιομηχανικών Περιοχών είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου και πρόσθεσε :

«Σε αγαστή συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για επενδύσεις και στη Δυτική Μακεδονία, που βρίσκεται σε καθεστώς μετάβασης. Το ΒΙΠΑ Καστοριάς αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για τόνωση της επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή. Οι υποδομές υπάρχουν, τα κίνητρα είναι ευνοϊκά, το ενδιαφέρον μεγάλο. Συνεπώς είναι στο χέρι μας να πάμε την Καστοριά ένα βήμα μπροστά, στη θέση που της αξίζει.»”.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακή εκδήλωση των Νομαρχιακών Επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Μακεδονίας για το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κυριακή 18/4/2021 στις 6.00 μμ «Συζητάμε και διαμορφώνουμε με την κοινωνία το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»   ...