Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Συνάντηση Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνάντηση με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή  πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα,  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Απόστολος Τσούκας και ο Οικονομικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Γ. Νικόλαος Ρίζος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επίλυση των τελωνειακών θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας και συγκεκριμένα οι φορολογικοί αντιπρόσωποι στα Τελωνεία. Οι φορείς της γούνας ανέπτυξαν στον κ. Πιτσίλη τα επιχειρήματά τους για ποιο λόγο θα πρέπει να καταργηθεί η διάταξη για τους φορολογικούς αντιπροσώπους στα Τελωνεία, σκοπός ο οποίος επετεύχθη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους  Βουλευτές  Ν. Κοζάνης  Μιχάλη Παπαδόπουλο και Γεώργιο Αμανατίδη  και τον Βουλευτή Ν. Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια  ,για την καταλυτική βοήθεια και το θερμό τους ενδιαφέρον , που συνεχίζουν να δείχνουν για τον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας .

Ευελπιστούμε στη συνέχεια αυτής της καλής σχέσης , διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας είναι πολλά , οι προτάσεις που έχουμε υποβάλλει περισσότερες και αναμένουμε την λύση τους.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team