Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην Παγκόσμια Δράση Ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση

Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην Παγκόσμια Δράση Ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Εορδαίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών Ατόμων, Γονέων και Φίλων «Το Ηλιοτρόπιο», συμμετέχουν φέτος στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση,  η οποία προωθείται από τον Deafblind International  (DBI).

Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση.

Ελάτε μαζί μας, να πλέξουμε σπίτι  μένοντας ασφαλείς!!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας, πλέκοντας κομμάτια (20Χ20) μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 και να τα στείλετε στη Διεύθυνση Γαλιάνης 2, 50200 Πτολεμαΐδα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή για πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6972783171 & 6973520819 (ΚΑΠΗ), 6982003651  (ΚΗΦΗ) ή να στέλνετε email στα kapiptol@gmail.com, kifi2003@outlook.com.

Κάθε τετράγωνο κομμάτι που θα ενωθεί με τα υπόλοιπα θα καλύψει ένα αντικείμενο της πόλης μας. Αυτό συμβολίζει τη συνένωση των ανθρώπων.

Στόχος είναι να αυξήσουμε  την ευαισθητοποίηση και να επηρεάσουμε τις υπηρεσίες για αυτά τα άτομα σε όλο τον κόσμο.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...