Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Σύλλογος Επισκευαστών Αυτοκινήτων Εορδαίας: «Είμαστε δίπλα στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι και αυτοί κοντά μας σε καθημερινή βάση»

Σύλλογος Επισκευαστών Αυτοκινήτων Εορδαίας: «Είμαστε δίπλα στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι και αυτοί κοντά μας σε καθημερινή βάση»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Επισκευαστών Αυτοκινήτων Εορδαίας  με την οποία εκφράζει την συμπαράσταση του στον αγώνα του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Εορδαίας καθώς και σε όλους τους συμπολίτες του που είναι δίπλα του καθημερινά και τονίζει πως είναι έτοιμος να βοηθήσει με όποιο τρόπο χρειαστεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο σύλλογος επισκευαστών αυτοκινήτων Εορδαίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίστηκαν στην πόλη της Πτολεμαΐδας και ειδικότερα στον Επιχειρηματικό και  Εμπορικό κόσμο, νιώθει οργή και αγανάκτηση από τους χειρισμούς της πολιτείας και συγκεκριμένα από τους διαχειριστές αυτής της κατάστασης που βιώνουμε καθημερινά .

Έχοντας βάλει πλάτη όλοι μας στις απαιτήσεις της πολιτείας και των ειδικών επιστημόνων που την απαρτίζουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, διαπιστώνουμε με μεγάλη μας λύπη ότι η κατάσταση δυστυχώς είναι αμφισβητούμενη και αναποτελεσματική σε μεγάλο βαθμό.

Εμείς για παράδειγμα ως κλάδος που λειτουργεί καθημερινά με τους υπάρχοντες περιορισμούς, συναντάμε απεριόριστες δυσκολίες και προβλήματα που καθιστούν δύσκολη την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας, καθώς τα ποσοστά παραγωγικότητας μας είναι κάτω του πενήντα της εκατό.

Ας σκεφτούμε λοιπόν τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους που είναι κλειστοί την μεγάλη αυτή περίοδο από τον Οκτώβριο του 2020.

Είμαστε δίπλα στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι και αυτοί κοντά μας σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Δεν θα διστάσουμε να έρθουμε απέναντι από κάθε μορφής υπεύθυνο της παρούσας καταστάσεις .

Στηρίζουμε τον δήμο της πόλης μας και ταυτόχρονα καλούμε τους βουλευτές του νόμου το ΕΒΕ και την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας να πράξουν το καλύτερο για την πόλη της Πτολεμαΐδας καθώς επίσης και για το σύνολο του νόμου Κοζάνης χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες αλλά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα δίνοντας τέλος στο άδικο lockdown που όλοι μας έχουμε υποστεί.

Ευελπιστούμε να επαναλειτουργήσουμε ξανά με τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάνοντας ότι κρίνεται αναγκαίο έτσι ώστε να βγούμε νικητές όλοι μας από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Εικόνες από την εκπαίδευση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Άλλη μία εκπαίδευση των αστυνομικών που απαρτίζουν την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης #ΔΙ_ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ολοκληρώθηκε. Στόχος ...