Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συγχαρητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης για το βραβείο «Τιμής Ένεκεν» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης για το βραβείο «Τιμής Ένεκεν» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θοδωρής Μαρδίρης, συγχαίρει τη Διευθύντρια, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κοζάνης για την κτήση του βραβείου «Τιμής Ένεκεν» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Σ.Ε.Ν.).

Επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μια προσπάθεια χρόνων που υποστηρίχθηκε από όλους όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα της «Εικονικής Επιχείρησης» από το σχολικό έτος 2014-2015 που πρωτοξεκίνησε, των Επιχειρησιακών Συμβούλων, των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Νικόπολης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια μα πάνω απ΄ όλα των μαθητών/τριών που απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν αντάξια σε προγράμματα και προκλήσεις υψηλού επιπέδου, ότι μπορούν όχι απλά να τα καταφέρνουν αλλά και να ξεχωρίζουν!

Η παρουσία του σχολείου  στην απονομή των βραβείων που φέτος, λόγω κορονοϊού, έγινε διαδικτυακά βοήθησε να γίνει γνωστό το σημαντικό έργο του, έξω από το πλαίσιο του νομού, καθώς συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα ως Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Το βραβείο δόθηκε από τον κ. Θεοχάρη Φιλιπόππουλο, της εταιρίας «Αττικών  Εκδόσεων», ο οποίος, θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια, δώρισε στο σχολείο το ποσό των 5.000€.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/ες με την ευχή να συνεχίσετε με την ίδια ζέση το δύσκολο αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντικό έργο σας!

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη