Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Ν. Κοζάνης: «Μέσα στον Απρίλιο η συνδεδεμένη ενίσχυση για αιγοπρόβατα και βοοειδή»-Δελτίο Τύπου

Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Ν. Κοζάνης: «Μέσα στον Απρίλιο η συνδεδεμένη ενίσχυση για αιγοπρόβατα και βοοειδή»-Δελτίο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Όπως ενημερώθηκα εχθές από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρά τις λειτουργικές δυσχέρειες που προκάλεσε στις αρμόδιες υπηρεσίες η υγειονομική κρίση, γίνεται προσπάθεια ώστε η συνδεδεμένη ενίσχυση να καταβληθεί στους κτηνοτρόφους εντός του Απριλίου.

Ειδικά, μάλιστα, για τους αιγοπροβατοτρόφους, ενόψει των επιπτώσεων που αναμένονται εξαιτίας των περιορισμών στην κίνηση των πολιτών που θα ισχύσουν στις εορτές του Πάσχα, η πληρωμή τους έχει προγραμματισθεί για τις αρχές (Δευτέρα και Τρίτη) της επόμενης εβδομάδας.

Παρά το γεγονός ότι από την πλευρά του υπουργείου γίνεται συστηματική προσπάθεια για την εμπρόθεσμη καταβολή των κάθε είδους ενισχύσεων και πληρωμών, η πίεση που ασκείται στο εισόδημα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, ιδίως αυτή την περίοδο, μας υποχρεώνει να επιταχύνουμε τις υφιστάμενες δράσεις και να αναζητήσουμε πρόσθετα εργαλεία για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team