Αρχική > Slider > Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον 83χρονο αγνοούμενο από τα Λεύκαρα– “Λάθος” συναγερμός για φωνές που ακούστηκαν από το βουνό

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον 83χρονο αγνοούμενο από τα Λεύκαρα– “Λάθος” συναγερμός για φωνές που ακούστηκαν από το βουνό

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Κάποιες φωνές που ακούστηκαν από το βουνό το πρωί της Τετάρτης στα Λεύκαρα, έθεσαν σε συναγερμό αστυνομία και εμπλεκόμενες υπηρεσίες στην επιχείρηση ανεύρεσης του εξαφανισθέντα 83χρονου από την περασμένη Πέμπτη, αλλά όπως αποδείχτηκε οι φωνές δεν ανήκαν στον αναζητηθέντα Ανδρέα Καραγιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα του χωριού άκουσε από την πλευρά του βουνού μία φωνή να λέει «εδώ είμαι, εδώ είμαι» και ειδοποίησε την αστυνομία. Η κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής ήταν άμεση. Άνδρες ανέβηκαν προς το βουνό να δουν από πού προέρχονταν η φωνή, με την  προσδοκία ότι πρόκειται για τον εξαφανισμένο εδώ και μία εβδομάδα 83χρονο κάτοικο Λευκάρων, ο οποίος να σημειωθεί ότι πάσχει από άνοια, ενώ αντιμετωπίζει και ορισμένα άλλα παθολογικά προβλήματα.

Όπως αποδείχτηκε οι φωνές που όντως ακούστηκαν ανήκαν σε έναν βοσκό, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φώναζε το αφεντικό του και του έλεγε «εδώ είμαι, εδώ είμαι». Κατά τα άλλα, ενώ πέρασε μία εβδομάδα από την εξαφάνιση του Α. Καραγιάννη, οι έρευνες συνεχίζονται από την αστυνομία και δυστυχώς μέχρι τώρα είναι άκαρπες, ωστόσο κάποιες υπηρεσίες αποσύρθηκαν από την επιχείρηση.

Από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής μας ενημέρωσαν ότι «από το βράδυ της Τρίτης η υπηρεσία μας αποδεσμεύτηκε από τις έρευνες». Πράγματι, είχε αποσύρει τα οχήματα και τους πυροσβέστες. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης με το άκουσμα των φωνών που προαναφέρθηκε, σήμανε συναγερμός και επέστρεψαν, αρχίζοντας να “χτενίζουν” το βουνό. Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν σχετίζονταν με τον αγνοούμενο, η Π.Υ. αποδεσμεύτηκε και πάλι, αποσύροντας οχήματα και πυροσβέστες.

Να σημειωθεί ότι ο εξαφανισθείς Α.Κ. έχει ύψος 1,65, είναι αδύνατος με γαλανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε σιέλ πουκάμισο, μαύρο καπέλο και μαύρα παπούτσια.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας