Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Στο Δημοτικό Συμβούλιο τα συμπεράσματα της Ημερίδας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο τα συμπεράσματα της Ημερίδας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το ζήτημα της αξιοποίησης των συμπερασμάτων της ημερίδας για το μέλλον της ενέργειας στη Δυτική Μακεδονία και της μη ύπαρξης αγωνιστικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, έθεσαν με ερωτήσεις τους στη συνεδρίαση της Τετάρτης οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Ανδρονικίδου, Αντωνία Χόλμπα και Στάθης Κοκκινίδης.
Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, επανέλαβε την πρόθεση του να τηρήσει τον οδικό χάρτη που τέθηκε παρουσία των επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, ο οποίος έχει ως εξής: Πρώτα θα γινόταν οι επαφές σε υψηλό επίπεδο στα Υπουργεία, και μετά θα γινόταν η ημερίδα, έτσι ώστε ο Δήμος να έχει στη φαρέτρα του επιχειρήματα με ισχυρή επιστημονική τεκμηρίωση. Κατόπιν αυτού, όπως ανήγγειλε ο Π. Πλακεντάς, τις επόμενες ημέρες τα γραπτά συμπεράσματα θα τεθούν υπ” όψιν των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό να γίνει ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα το ενεργειακό, η οποία προβλέπεται να λάβει χώρα εντός των εγκαταστάσεων της υπό κατασκευή 5ης Μονάδας. Στην εν λόγω συνεδρίαση, αναμένεται να ληφθεί μια μαχητική απόφαση για το φλέγον θέμα.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team