Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στο δημαρχείο Εορδαίας ο Κώστας Μουσουρούλης – Ξεκίνησε η συνάντηση με τον δήμαρχο Π. Πλακεντά

Στο δημαρχείο Εορδαίας ο Κώστας Μουσουρούλης – Ξεκίνησε η συνάντηση με τον δήμαρχο Π. Πλακεντά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στο δημαρχείο της Εορδαίας, β συνάντηση του δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με τον συντονιστή Δίκαιης Μετάβασης Κώστα Μουσουρούλη, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη και του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Λυσσαρίδη.

Στο επίκεντρο θα τεθουν όλα τα καυτά ζητήματα της περιοχής, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση για την τηλεθέρμανση της Πτολεμαιδας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Γρήγορη Τσιούμαρη και του αντιπεριφερειάρχη δίκαιης μετάβασης Στεργιου Κιάνα. Ο κ. Μουσουρούλης θα συναντηθεί και με την αντιπολίτευση του δήμου , ενώ στο πρόγραμμα του είναι επίσκεψη στο εργατικό κέντρο αλλά και συνάντηση με τα συνδικάτα της ΔΕΗ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεωργία Ζεμπιλιάδου: «Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων για τους Αντιπεριφερειάρχες- Να μην πάει βόλτα στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Για θέμα σύγκρουσης συμφερόντων έκανε λόγο στην τοποθέτησή της η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ...