Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Στην σωστή κατεύθυνση πλέον οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας- Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 27/11

Στην σωστή κατεύθυνση πλέον οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας- Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 27/11

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην σωστή κατεύθυνση πλέον οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.
Από την πρόσκληση για συνεδρίαση χθες Τετάρτη, βλέπουμε ότι υπάρχει λογικός αριθμός θεμάτων, 8 για την ακρίβεια που επιτρέπουν την άνετη συζήτηση και την ανάπτυξη διαλόγου.
Παλαιότερα με 20 και πλέον θέματα, συν τα εκτός ημερήσιας διάταξης και συν τις ερωτήσεις, οδηγούμασταν σε πολύωρες συνεδριάσεις με καταπόνηση Συμβούλων και πολιτών.
Όμως ο πρόεδρος του σώματος, όπως σωστά φρόντισε να γίνονται πλέον Τετάρτη και Πέμπτη οι συνεδριάσεις με καταπόνηση Συμβούλων και πολιτών.
Όμως ο πρόεδρος του σώματος, όπως σωστά φρόντισε να γίνονται πλέον Τετάρτη και Πέμπτη οι συνεδριάσεις, (ημέρες που είναι κλειστή η αγορά) για να διευκολύνονται στην προσέλευσή τους οι Δημότες θα πρέπει να φροντίσει και την ώρα.
Η έναρξη στις 5 και στις 6 είναι πολύ νωρίς και δυσκολεύεται ο κόσμος να προσέλθει. Ας κάνει τις συνεδριάσεις, στις 7 ή στις 8 το απόγευμα όπως γινόταν τόσα χρόνια.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team