Αρχική > Ενέργεια > Στην «Πτολεμαΐδα 5» η Φώφη Γεννηματά

Στην «Πτολεμαΐδα 5» η Φώφη Γεννηματά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην υπό κατασκευή νέα λιγνιτική μονάδα της ΔΕΗ «Πτολεμαΐδα 5», βρέθηκε μόλις πριν από λίγη ώρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Η 5η μονάδα είναι ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της κ. Γεννηματά στη Δυτική Μακεδονία, αφού σταθμοί της περιοδείας της είναι τόσο η Κοζάνη, όσο και Καστοριά και Φλώρινα.
Στην υπό κατασκευή νέα μονάδα της ΔΕΗ, σήμερα, την υποδέχθηκαν στελέχη του ΚΙΝΑΛ της περιοχής, ενώ ακολούθησε ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης και κατασκευής του έργου, από τον υπεύθυνο του εργοταξίου.

Ακολούθησε ενημέρωση και επαφές με εργαζόμενους της μονάδας, παρουσία του προέδρου του εργατικού κέντρου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας Τάσου Τσιλφίδη.

Το πρόγραμμα της κ. Γεννηματά, σήμερα, περιλαμβάνει επίσης, επίσκεψη στην πανεπιστημιούπολη , όπου θα γίνει συνάντηση με τον Πρύτανη, Συνάντηση με φορείς  στην Αίθουσα συνεδριάσεών του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, τηλεδιάσκεψη για την απολιγνιτοποίηση.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σιατίστης Αθανάσιος: Να μην προσκολλούμαστε στα ψευτοείδωλα της εποχής

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Να μην προσκολλούμαστε στα ψευτοείδωλα της σημερινής εποχής ήταν το μήνυμα ...