Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές

Στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, επισκέφθηκε το Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.

Ο κ. Γκερεχτές ξεναγήθηκε σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες που κατάγονται από την περιοχή, για την πορεία της έκθεσης αλλά και για το γενικότερο κλίμα γύρω από τον κλάδο.

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά οι άνθρωποι της γούνας οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή συνεχίζουν τον καθημερινό τους αγώνα, ώστε να σταθούν όρθιοι και να τα αντιμετωπίσουν.

Παράλληλα αποδεικνύουν και με την παρουσία τους στη συγκεκριμένη έκθεση την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, στοιχεία που αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα ώστε να έρθει η ανάκαμψη στον κλάδο της γούνας.

Ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» έχει καταθέσει ξεκάθαρα την άποψή του για στήριξη του business plan, το οποίο έχουν καταθέσει οι φορείς της γούνας, ενώ στο πρόγραμμά του, στον τομέα της επιχειρηματικότητας, υπάρχει ξεχωριστή αναφορά για τη στήριξη του κλάδου για την επόμενη μέρα.

«Προτεραιότητά μας, να ακούμε τους ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα, ζουν καθημερινά τις αγωνίες του κλάδου και έχουν τη γνώση, προκειμένου να υπάρξουν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες τις οποίες εμείς θα στηρίξουμε ως δημοτική αρχή», σημείωσε ο Λάζαρος Γκερεχτές.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης- Ανοδική τάση και τα επόμενα 24ωρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε πολλά παιδιά που επέστρεψαν από τις κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής, οφείλεται ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε σήμερα, ...