Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Σταδιακή χαλάρωση σε Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο- Αναμονή 48 ωρών για την τελική εικόνα των ημερών του Πάσχα

Σταδιακή χαλάρωση σε Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο- Αναμονή 48 ωρών για την τελική εικόνα των ημερών του Πάσχα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εικόνα σταδιακής χαλάρωσης παρουσιάζουν τα Νοσοκομεία της Π.Ε. Κοζάνης, με Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο να φιλοξενούν κάτω από 40 ασθενείς το καθένα με τη νόσο covid-19.

Μάλιστα οι αριθμοί παρουσιάζονται αισθητά χαμηλότεροι από την προηγούμενη εβδομάδα, με τα πρώτα μηνύματα από τον απόηχο των ημερών του Πάσχα να μην είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά.

Βέβαια, όλοι οι παράγοντες που διαχειρίζονται την κατάσταση τοπικά, τονίζουν πως η απόλυτη εικόνα θα διαμορφωθεί τις επόμενες 48 ώρες και την Τετάρτη ενδεχομένως προς Πέμπτη, να φανεί αν το τρίτο κύμα της πανδημίας θα συνεχίσει να σημειώνει κάμψη για την Π.Ε. Κοζάνης.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως αν τώρα δεν υπάρξει νέα έκρηξη και οι εικόνες του Πάσχα, με συνάξεις, τραπέζια και ανοιχτές δραστηριότητες, δεν δώσουν πολλά κρούσματα, πιθανώς πάμε για ήρεμο καλοκαίρι αναμένοντας την κατάσταση που θα διαμορφωθεί το φθινόπωρο.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου η ετήσια γενική συνέλευση του Εορδαϊκού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την ετήσια γενική συνέλευση του θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Εορδαϊκού την προσεχή Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 8 ...