Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Special Effects Make up από το ΙΕΚ VOLTEROS στην θεατρική παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»

Special Effects Make up από το ΙΕΚ VOLTEROS στην θεατρική παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στις αξίες του, υπηρετεί με πληρότητα και εγκυρότητα μεγάλες εξωτερικές δράσεις πέραν των ορίων των σχολικών αιθουσών. Στα πλαίσια αυτά έγκειται και η παιδική θεατρική παράσταση, του καταπληκτικού έργου του Μεγάλου Σαίξπηρ: «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» , πρωτοβουλία του 11ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης σε συνεργασία του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS που πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 7 Ιουνίου,  στο Κινηματοθέατρο «Φίλιππος», της Λ.Α.Φ. Κοζάνης.
Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» , υπερθεματίζοντας το ρόλο της τέχνης με SPECIAL EFFECT MAKEUP  συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της «υπερθεαματικής» παράστασης των μικρών σπουδαστών.
Υπενθυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο, σε συνεργασία των δύο τμημάτων «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» και «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ»  του Ιδιωτικού ΙΕΚ της Κοζάνης έγινε και στην Θεατρική Παράσταση  «Μήδεια» του Μπόστ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, όπου Φοιτητές του Ιδρύματος ανέδειξαν το υποκριτικό τους ταλέντο. 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team