Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > «Σπάρτακος»: Στον απόηχο της κινητοποίησης των εργαζόμενων της ΠΟΕ-ΟΤΑ

«Σπάρτακος»: Στον απόηχο της κινητοποίησης των εργαζόμενων της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Για μία ακόμα φορά –και παρά τα όσο κατά καιρούς λέγονται και γράφονται σχετικά με τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος γενικότερα- οι καταστάσεις αποδεικνύουν ότι η καθοδήγηση των συνδικάτων είναι αυτή που καθιστά δυνατή την διατήρηση «ισορροπιών» ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτή που αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Έναν τομέα δηλαδή που συνδέεται άμεσα τόσο με την κοινωνία και την εύρυθμη λειτουργία της όσο και με την «πολιτιστικό πρόσωπο» και την κουλτούρα μίας ολόκληρης χώρας και κατά συνέπεια τη διατήρηση οποιασδήποτε ισορροπίας καθίσταται άκρως απαραίτητη.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τους εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες και να αποκαταστήσουν την εικόνα που δημιουργήθηκε με τις κινητοποιήσεις τους, μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας για αναστολή τους.

Όλη η κατάσταση από τη εν λόγω κινητοποίηση, αποδεικνύει ταυτόχρονα τις «κακές συνέπειες» των «ελαστικών σχέσεων εργασίας» και των ασυνεπειών απέναντι στους εργαζομένους καθώς και το ότι η λειτουργία των συνδικάτων καθίσταται άκρως απαραίτητη προκειμένου να διασφαλίζονται πάντα «υγιείς συνθήκες» και σχέσεις εργασίας.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δυστυχώς κατέληξε ο νεαρός που είχε πέσει από μπαλκόνι στη Φλώρινα και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο μετά από επιπλοκή κατά τη διακομιδή του για Θεσσαλονίκη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κατέληξε, δυστυχώς, τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, ο νεαρός ηλικίας 31 ετών που νωρίτερα σήμερα είχε πέσει από ...