Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Πες ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Πες ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, στην προαγωγή της διαμοίρασης των στοιχείων γύρω από την χρήση των ναρκωτικών (από τους κινδύνους στην υγεία και τις λύσεις για την επίλυση του παγκόσμιου προβλήματος των ναρκωτικών, ως την πρόληψη με βάση ερευνητικά τεκμήρια, τη θεραπεία και τη φροντίδα), στοχεύει το θέμα της φετινής Παγκόσμια Ημέρας κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους «Share facts on drugs, Save lives».

Δυστυχώς τα στοιχεία εξακολουθούν να είναι αμείλικτα: Περίπου 269 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών παγκοσμίων το 2018, ποσοστό 30% μεγαλύτερο από ότι το 2009, ενώ πάνω από 35 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από διαταραχές χρήσης ναρκωτικών. Μέχρι το 2030 ο αριθμών των ανθρώπων που θα κάνουν χρήση ναρκωτικών, αναμένεται να αυξηθεί κατά 11%.

Σημειώνεται ότι η φετινή εκστρατεία παρέχει δεδομένα και πρακτικές λύσεις στο παγκόσμιο πρόβλημα των ναρκωτικών, «για την επίτευξη ενός οράματος για την υγεία: Υγεία για όλους βασισμένη στην επιστήμη».

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, διαχρονικά, με πολλούς τρόπους (ενημερώσεις, συμμετοχή σε εκδηλώσεις και καμπάνιες, συνεργασίες με το ΚΘΕΑ κοκ) έδωσε και δίνει την δική του «μάχη» στον αγώνα για την καταπολέμηση της μάστιγας γιατί

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...